„Centrul Educaţional Raluca” premiat de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse

de | mart. 6, 2024

Evenimentul s-a desfășurat joi, 29 februarie 2024, la Sala Luceafărul din București, în prezența reprezentanților Guvernului, Parlamentului și ai unor asociații și ONG-uri de succes din România.

Au fost depuse peste 120 de proiecte și au fost acordate 54 de premii.

„BINELE există și este făcut de OAMENI. Sunt convinsă că puterea exemplului dumneavoastră, a muncii dumneavoastră va determina pe cât mai mulți români să îndrăznească mai mult, să facă mai mult bine pentru semenii lor. Doar împreună vom reuși și mai mult, doar împreună vom avea proiecte mai multe și mai frumoase pentru copii, tineri, părinți și bunici. Felicit din suflet toate aceste asociații și fundații pentru tot ceea ce fac și le asigur că vor găsi în mine un partener de nădejde”, a declarat Natalia-Elena Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

Organizațiile participante  s-au implicat în ajutorarea mamelor și copiilor vulnerabili, au oferit suport și servicii de recuperarea copiilor cu diverse afecțiuni grave, au promovat sportul și alte activități sănătoase, au sprijinit tinerii și studenții, au pus umărul la lupta anti-drog, au educat și au format caractere, dar au și promovat drepturile fiecărei categorii de persoane.

Printre premiați s-a aflat si Asociatia Down „Centrul Educaţional Raluca” din Cluj-Napoca, coordonată de preotul Ioan Avram și de soția acestuia, Adriana Avram.

Radio Renasterea
Radio Renasterea
„Centrul Educaţional Raluca” premiat de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse
Loading
/

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Societate

Festivalul Alimentului, la USAMV Cluj-Napoca

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca găzduiește, în 7 iunie 2024, la Centrul de Cercetări pentru Biodiversitate din campus, a XI-a ediție a Festivalului Alimentului, eveniment ce aduce în prim-plan talentele și abilitățile...

Înscrieri pentru Bootcamp STS 2024

Înscrieri pentru Bootcamp STS 2024

Serviciul de Telecomunicații Speciale anunță deschiderea înscrierilor pentru cea de-a treia ediție a Bootcamp STS, școala de vară IT&C dedicată studenților din facultățile cu profil tehnic din România, din anii II și III. Evenimentul se va desfășura și în acest an...