Cerc preoțesc, în Municipiul Dej

de | ian. 31, 2016

De sărbătoarea Sfinților Trei Ierarhi , începând cu ora 16:00, preoții din Dej împreună cu credincioșii pe care aceștia îi păstoresc, s-au înfrățit în rugăciune la Biserica Parohiei Dej I, cu hramul Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril.

În cadru cercului, s-a săvârșit Taina Sfântului Maslu.

După cuvântul de învățătură rostit de părintele protopop Ioan Buftea, au fost premiați cu diplome și cărți elevii din municipiu care s-au calificat la olimpiada județeană de religie. Aceștia sunt: Todoruț Denis Andrei, Horvarth Daiana Alexandra,  Pop Claudia, Teocan Anca Larisa, Lador Oana Anastasia și Georgiu Vlăduț Cristian. De asemenea, au fost răsplătiți și profesorii care s-au ocupat de pregătirea lor: Șipoș Cristina, Silași Adina și Chirilă Marius, coordonați de către responsabilul de cerc pedagogic – prof. Petrescu Daniela.  „Roadele muncii lor aduc bucurie dascălilor, părinților, și implicit Bisericii noastre Ortodoxe” le-a transmis părintele Protopop celor prezenți.

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

La Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Municipiul Dej au debutat duminică, 21 aprilie 2024, evenimentele dedicate prăznuirii sfântului ocrotitor. Cu acest prilej, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului,...