Cete de colindători la Reședința Mitropolitană din Cluj, în Ajunul Crăciunului

de | dec. 25, 2018

În Ajunul Nașterii Domnului, 24 decembrie 2018, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului a fost colindat de preoții din Cluj-Napoca și de alte cete de colindători, la reședința mitropolitană din Cluj-Napoca.

Astfel, începând de dimineață, Părintele Mitropolit Andrei a deschis porțile reședinței pentru toți colindătorii veniți să vestească Nașterea Domnului.

Printre colindătorii care au pășit pragul mitropoliei în Ajunul Crăciunului, au fost preoții din Cluj-Napoca, în frunte cu părintele Alexandru-Constantin Ciui, protopop al Protopopiatului Cluj II, Corul „Pro Musica Vera” al Parohiei „Sfântul Dumitru” din Florești, dirijat de conf. Florin Simionescu (preot paroh Dumitru Marcel Andreica), Corul Seminarului „Sfântul Ioan Evanghelistul” și reprezentanții Episcopiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla, în frunte cu Preasfințitul Florentin Crihălmeanu, Episcop Greco-Catolic de Cluj-Gherla, membri ai Oastei Domnului din Cluj, precum și alte cete.

Ca răsplată pentru colindă, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei le-a oferit daruri, calendare, cărți și cozonac.

Mai multe fotografii găsiți AICI

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Liturghia Darurilor în Parohia Sângeorz-Băi III

Liturghia Darurilor în Parohia Sângeorz-Băi III

Vineri, 12 aprilie 2024, de la ora 16:00, la Biserica cu hramurile „Sfântul Proroc Ioan Botezătorul” și „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Sângeorz-Băi (Parohia Sângeorz-Băi III), județul Bistrița-Năsăud, Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul,...