Cete de colindători la Reședința Mitropolitană din Cluj, în Ajunul Crăciunului

de | dec. 25, 2018 | Actualitatea religioasă

În Ajunul Nașterii Domnului, 24 decembrie 2018, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului a fost colindat de preoții din Cluj-Napoca și de alte cete de colindători, la reședința mitropolitană din Cluj-Napoca.

Astfel, începând de dimineață, Părintele Mitropolit Andrei a deschis porțile reședinței pentru toți colindătorii veniți să vestească Nașterea Domnului.

Printre colindătorii care au pășit pragul mitropoliei în Ajunul Crăciunului, au fost preoții din Cluj-Napoca, în frunte cu părintele Alexandru-Constantin Ciui, protopop al Protopopiatului Cluj II, Corul „Pro Musica Vera” al Parohiei „Sfântul Dumitru” din Florești, dirijat de conf. Florin Simionescu (preot paroh Dumitru Marcel Andreica), Corul Seminarului „Sfântul Ioan Evanghelistul” și reprezentanții Episcopiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla, în frunte cu Preasfințitul Florentin Crihălmeanu, Episcop Greco-Catolic de Cluj-Gherla, membri ai Oastei Domnului din Cluj, precum și alte cete.

Ca răsplată pentru colindă, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei le-a oferit daruri, calendare, cărți și cozonac.

Mai multe fotografii găsiți AICI

Ultimele articole

24 mai – Sf. Cuv. Simeon cel din Muntele Minunat

24 mai – Sf. Cuv. Simeon cel din Muntele Minunat

Sf. Cuv. Simeon cel din Muntele Minunat Acest Sfânt Cuvios s-a născut în Antiohia Siriei în anul 521. Încă de la şase ani, după ce tatăl său, Ioan, a murit în timpul unui cutremur, cu binecuvântarea mamei sale, Sfânta Marta (pomenită la 4 iulie), a mers în Seleucia,...

Conferință preoțească de primăvară în Protopopiatul Năsăud

Conferință preoțească de primăvară în Protopopiatul Năsăud

La Centrul Misionar de Tineret „Ioan Bunea” din Sîngeorz-Băi, luni, 22 mai 2023, clericii din Protopopiatul Ortodox Năsăud s-au reunit în cadrul conferinței preoțești semestriale de primăvară. Întâlnirea a fost precedată de un Te Deum, fiind săvârşit la Biserica „Sf....