Clericii clujeni, profesorii de religie și angajații Arhiepiscopiei Clujului și-au colindat ierarhii

de | dec. 21, 2023

Joi, 21 decembrie 2023, la Reședința Mitropolitană din Piața Avram Iancu, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, și Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Clujului, au fost colindați de clericii din Protopopiatele Cluj I și Cluj II, de profesorii de religie din Cluj-Napoca, precum și de angajații Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, în frunte cu membrii Permanenței Consiliului Eparhial.

Cei doi ierarhi au mulțumit celor prezenți pentru colind și le-au adresat cuvinte duhovnicești, însoțite de îndătinatele urări de sărbători. Ca răsplată pentru colind, ierarhii le-au oferit daruri, cozonac și câte un calendar creștin ortodox cu însemnări pentru anul 2024.

Conform tradiției, în fiecare an, în preajma sărbătorii Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos, cei doi ierarhi ai Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei și Preasfințitul Părinte Episcop-vicar Benedict Bistrițeanul, primesc zeci de cete de colindători din cele două județe ale Eparhiei, Cluj și Bistrița-Năsăud, precum și din alte zone ale țării.

Mai multe fotografii AICI

Text și foto: Darius Echim / Mitropolia Clujului

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Liturghie arhierească și sfințirea capelei mortuare din Geaca

Liturghie arhierească și sfințirea capelei mortuare din Geaca

Sâmbătă, 20 aprilie 2024, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, s-a aflat în mijlocul comunității din Parohia Geaca, județul Cluj, cu prilejul sfințirii capelei mortuare...