Clujenii, invitați să scrie în Marea Carte a Mesajelor de Iubire pentru Copiii cu Branule

de | feb. 9, 2024

Fundația Zurli anunță demararea unei inițiative ample și „profund emoționante”, pentru a aduce zâmbetul și speranța în inimile copiilor bolnavi de cancer: publicarea unei cărți cu mesaje de încurajare, „Marea Carte a Mesajelor de Iubire”, care va fi oferită cadou, în 1 iunie, copiilor pacienți oncologici.

Mesajele vor fi adunate din toată țara, cu focus în cele 7 orașe din România unde există secții de oncopediatrie. Aici, în locații special amenajate, de Ziua Internațională a Copilului Bolnav de Cancer, 15 februarie, se va desfășura un eveniment special dedicat campaniei „Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule”. În Cluj-Napoca, pe Bulevardul Eroilor, în dreptul Monumentului Memorandiștilor, în intervalul orar 10:00 – 18:00, Fetița Zurli, alături de voluntarii Fundației vor invita trecătorii să scrie mesaje de încurajare pentru copiii cu afecțiuni oncologice. Concomitent, alte personaje Zurli și voluntari ai Fundației vor desfășura aceeași acțiune în București, Brașov, Iași, Timișoara, Craiova și Târgu Mureș.

„Să aduc bucurie copiilor bolnavi de cancer și susținere familiilor lor a devenit o misiune pentru mine de acum foarte mulți ani. De 6 luni livrăm speranță la viață în spitalele din România, împreună cu o mână de oameni care s-au alăturat acestui proiect. Fiecare gest, fiecare gând, fiecare mesaj care ajunge la copilașii bolnavi le amintește că nu sunt singuri și le dă putere să lupte cu boala. În 15 februarie e ziua în care ne unim toți puterile și le dăm un boost de bucurie. Împreună o să creăm Marea Carte a Mesajelor de Iubire. Vă invit să fiți parte din, probabil, cea mai grea și mai sensibilă campanie din România”, afirmă Mirela Retegan, președintele Fundației Zurli.

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Societate
Cupa Dan Căpitan la schi alpin: Start înscrieri

Cupa Dan Căpitan la schi alpin: Start înscrieri

Tinerii sportivi cu vârsta sub 12 ani sunt invitați să se înscrie la Cupa Dan Căpitan, competiție din cadrul Mini Cupei României la Schi Alpin, care va avea loc în perioada 2-3 martie, la Buscat. Sportivii vor concura în două probe de slalom uriaș, pe pârtia roșie...

Daniel David, reales în funcția de rector al UBB

Daniel David, reales în funcția de rector al UBB

Profesorul Daniel David a obținut un nou mandat de rector al Universității Babeș-Bolyai pentru perioada 2024-2029, fiind ales cu 90,88% din totalul voturilor exprimate. La votul organizat joi, 8 februarie, au participat 79,48% dintre persoanele cu drept de vot din...