Colaboratorii revistei Troița, felicitați pentru munca realizată în cei 8 ani de activitate

de | iun. 14, 2016 | Activități parohiale

La Parohia Ortodoxă Română „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca a avut loc duminică, 12 iunie 2016, întâlnirea credincioșilor care colaborează la  foaia parohiei, „Troița”. Acest eveniment i-a reunit pe toți colaboratorii care, de câțiva ani buni, păstrează vie foaia informativă a parohiei, scrisă de credincioși pentru credincioși.

Din 2008, revista Troița apare de 7 ori pe an, la sărbătorile religioase importante și cuprinde, succint, atât activitatea parohiei din sectoarele social-filantropic și cultural misionar, cât și articole scurte, cu un conținut religios, educativ, dar și pagini de literatură scrise de oameni preocupați de sănătatea sufletului lor și de starea aceste lumi în care, credinciosul trebuie nu numai să cunoască Evanghelia, ci și să-și mărturisească credința prin modul de viață, împlinind poruncile date de Mântuitorul Hristos.

După Sfânta Liturghie, din fața Sfântului Altar au fost felicitați și au primit diplome, credincioșii de toate vârstele, care an de an se implică în editarea acestei foi parohiale. A urmat apoi o mică agapă, care le-a oferit tuturor răgazul de a se cunoaște mai bine și de a fi în comuniune ca o adevărată familie, a transmis pentru radio Renașterea, reprezentantul parohiei Marilena Asănică.

Ultimele articole

Agenda ierarhilor în Duminica a 5-a după Paști

Agenda ierarhilor în Duminica a 5-a după Paști

În Duminica a 5-a după Paști (a Samarinencei), 22 mai 2022, ierarhii din Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului vor sluji după următorul program: Înaltpreasfințitul Părinte ANDREI, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului,...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...