Colaboratorii revistei Troița, felicitați pentru munca realizată în cei 8 ani de activitate

de | iun. 14, 2016

La Parohia Ortodoxă Română „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca a avut loc duminică, 12 iunie 2016, întâlnirea credincioșilor care colaborează la  foaia parohiei, „Troița”. Acest eveniment i-a reunit pe toți colaboratorii care, de câțiva ani buni, păstrează vie foaia informativă a parohiei, scrisă de credincioși pentru credincioși.

Din 2008, revista Troița apare de 7 ori pe an, la sărbătorile religioase importante și cuprinde, succint, atât activitatea parohiei din sectoarele social-filantropic și cultural misionar, cât și articole scurte, cu un conținut religios, educativ, dar și pagini de literatură scrise de oameni preocupați de sănătatea sufletului lor și de starea aceste lumi în care, credinciosul trebuie nu numai să cunoască Evanghelia, ci și să-și mărturisească credința prin modul de viață, împlinind poruncile date de Mântuitorul Hristos.

După Sfânta Liturghie, din fața Sfântului Altar au fost felicitați și au primit diplome, credincioșii de toate vârstele, care an de an se implică în editarea acestei foi parohiale. A urmat apoi o mică agapă, care le-a oferit tuturor răgazul de a se cunoaște mai bine și de a fi în comuniune ca o adevărată familie, a transmis pentru radio Renașterea, reprezentantul parohiei Marilena Asănică.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

La Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Municipiul Dej au debutat duminică, 21 aprilie 2024, evenimentele dedicate prăznuirii sfântului ocrotitor. Cu acest prilej, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului,...