Colindători la Centrul pentru persoane cu nevoi speciale „Sf. Filaret cel Milostiv” Târlișua

de | dec. 28, 2017

Joi, 28 decembrie 2017, o parte a inimoşilor voluntari de la Crucea Roşie, Filiala Bistriţa-Năsăud, au adus bucurie şi mângâiere sufletească beneficiarilor Centrului rezidențial pentru persoane cu nevoi speciale ,,Sfântul Filaret cel Milostiv” din localiatea Târlişua, judeţul Bistriţa-Năsăud, care funcţionează în cadrul Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Bistriţa-Năsăud.

Cu emoţie în glasul colindătorilor, răsplătiti cu lacrimi de bucurie şi aplauze din suflet de bunicii noştri, voluntarii au avut parte de momente unice, dăruind şi primind multă mângâiere sufletească. Grupul de colindători l-a avut în frunte pe psihologul Marius Moldovan, directorul Crucii Roşii Bistriţa-Năsăud, alături de elevii clasei a XII-a A de la Colegiul Tehnic „Grigore Moisil” din Bistrița, coordonaţi de profesoara Adina Checicheş, şi elevii de la Colegiul Tehnic INFOEL Bistrița, coordonați de profesoarele Cristina Rusu şi Loredana Checicheș, după cum am aflat de la părintele Marius Pintican, președintele Asociației „Filantropia Ortodoxă” Filiala Bistrița-Năsăud.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

La Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Municipiul Dej au debutat duminică, 21 aprilie 2024, evenimentele dedicate prăznuirii sfântului ocrotitor. Cu acest prilej, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului,...