Colindători mari și mici în Parohia Adormirea Maicii Domnului

de | dec. 14, 2015

Peste 80 de copii, adolescenți și tineri ce fac parte din cele trei grupuri parohiale s-au reunit duminică, 13 decembrie 2015, după Sfânta Liturghie, pentru a le aduce credincioșilor vestea Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos.
Colindătorii mari și mici, cu vârste începând de la doar 4 ani, îmbrăcați în haine populare, au împodobit biserica și au adus bucurie în sufletele credincioșilor și ale părinților slujitori ai parohiei Adormirea Maicii Domnului din cartierul clujean Mănăștur.
Spectacolul a debutat cu piesa de teatru „Un Crăciun diferit”, scrisă și jucată de tinerii și adolescenții parohiei, după care a urmat un recital de colinde, printre care „La poarta la Ștefan Vodă”, „Asta-i casa cea frumoasă”, interpretate de micuți și „Oaspeți cu azur în gene”, „Veselește-te domn bun” și „Ce soare răsare”, interpretate de frații lor mai mari.
Părintele paroh Dan Hognogi le-a mulțumit colindătorilor, răsplătindu-i cu daruri și și-a exprimat bucuria de a avea în biserică generații tinere care vor duce mai departe cuvântul lui Dumnezeu.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

La Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Municipiul Dej au debutat duminică, 21 aprilie 2024, evenimentele dedicate prăznuirii sfântului ocrotitor. Cu acest prilej, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului,...