Colindători mari și mici în Parohia Adormirea Maicii Domnului

de | dec. 14, 2015 | Activități parohiale

Peste 80 de copii, adolescenți și tineri ce fac parte din cele trei grupuri parohiale s-au reunit duminică, 13 decembrie 2015, după Sfânta Liturghie, pentru a le aduce credincioșilor vestea Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos.
Colindătorii mari și mici, cu vârste începând de la doar 4 ani, îmbrăcați în haine populare, au împodobit biserica și au adus bucurie în sufletele credincioșilor și ale părinților slujitori ai parohiei Adormirea Maicii Domnului din cartierul clujean Mănăștur.
Spectacolul a debutat cu piesa de teatru „Un Crăciun diferit”, scrisă și jucată de tinerii și adolescenții parohiei, după care a urmat un recital de colinde, printre care „La poarta la Ștefan Vodă”, „Asta-i casa cea frumoasă”, interpretate de micuți și „Oaspeți cu azur în gene”, „Veselește-te domn bun” și „Ce soare răsare”, interpretate de frații lor mai mari.
Părintele paroh Dan Hognogi le-a mulțumit colindătorilor, răsplătindu-i cu daruri și și-a exprimat bucuria de a avea în biserică generații tinere care vor duce mai departe cuvântul lui Dumnezeu.

Ultimele articole

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...