Colindul – bucuria tuturor

de | dec. 14, 2015 | Actualitatea religioasă

Membrii Asociației Tinerilor Ortodocși ai Catedralei Episcopale din Baia Mare i-au colindat pe copilașii, tinerii și vârstnicii din Spitalul Județean Dr. Constantin Opriș din Baia Mare.

Activitatea a fost coordonată de Diac. Ionuț Pleș și au participat 34 de voluntari care au pregătit 150 de pachete pe care le-au oferit bolnavilor după ce le-au încântat sufletele și auzul cu frumoasele colinde.

Acțiunea s-a desfășurat cu binecuvântarea Preasfințitului Iustin Sigheteanul și cu sprijinul părinților Catedralei Episcopale Sfânta Treime din Baia Mare,  cu ajutorul Pr. cordonator Vasile Botiș, dar și cu implicarea unor binefăcători.

A consemnat pentru Radio Renasterea Pr. Gavril Vasile Băban-Președinte ATOCEM

Ultimele articole

Sfințirea ansamblului parohial din cartierul clujean Borhanci

Sfințirea ansamblului parohial din cartierul clujean Borhanci

În Duminica a 4-a din Postul Mare (a Sfântului Ioan Scărarul), 26 martie 2023, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, s-a aflat în mijlocul credincioșilor Parohiei „Sfântul...

Binecuvântare arhierească pentru credincioșii din Poiana Ilvei

Binecuvântare arhierească pentru credincioșii din Poiana Ilvei

În Duminica a 4-a din Postul Mare (a Sfântului Ioan Scărarul), 26 martie 2023, Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, a binecuvântat comunitatea parohială din Poiana Ilvei, județul...