„Colindul copilăriei”, în parohia clujeană „Sfântul Nicolae”

de | dec. 18, 2017 | Activități parohiale

Duminică, 17 decembrie 2017,  după slujba Vecerniei, credincioşii parohiei „Sfântul Nicolae” din Cluj-Napoca au fost părtaşi la un eveniment deosebit. Sub titlul „Colindul copilăriei”, grupul de copii ai parohiei au prezentat sceneta „Irozii” şi au susţinut un mic concert de colinde.

„Momentul încununează un proiect al catehezelor duminicale de care copiii se împărtăşesc în fiecare săptămână. Fiorul colindelor de altădată i-a emoţionat pe cei de faţă, momentul încheindu-se cu bucuria unui colind ce a adunat într-un suflet toate generaţiile prezente”, a precizat pentru radio Renașterea, părintele Florin Daniel.

Părintele paroh Vasile Nemeş şi părintele Florin Daniel i-au răsplătit cu daruri pe colindători, seara încheindu-se cu o mică agapă, moment de socializare şi apropiere sufletească. La fel ca şi anii trecuţi, grupul de colindători îşi propune ca zilele viitoare să ducă frumuseţea colindelor şi mici daruri copiilor internaţi la Spitalele de Pediatrie II şi III, aflate în vecinatatea bisericii.

Ultimele articole

Hristos Vindecătorul

Hristos Vindecătorul

Aspecte introductive Ar fi multe de spus cu privire la această pericopă. Ar fi și mai multe de înțeles dintr-o lectură făcută cu inima, a pasajului în cauză.Hristos, cel se prezintă în ipostaza Semănătorului vine apoi să potolească furtuna. Iar ulterior să izgonească...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...