Concert caritabil, în beneficiul Asociației „Christiana” din Cluj

de | dec. 19, 2015

Soliștii Operei Naționale Române din Cluj vor urca pe scena Colegiului Academic, în beneficiul Asociației „Christiana”.

Sub bagheta dirijorului Cornel Groza vor colinda corul Cappella Transylvanica, Orchestra Academică Transilvania și soprana Diana Țugui, tenorul Tony Bardon și baritonul Cristian Hodrea. De asemenea, pe scenă va urca să colinde și Corul de copii Junior VIP, dirijor Anca-Mona Mariaș. Evenimentul va avea loc cu două zile înainte de Ajunul Crăciunului,  marți, 22 decembrie, de la ora 19.

Aflat la a treia ediție, Concertul de colinde românești este un eveniment organizat în scop caritabil de către un grup de companii clujene și derulat cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca.

Fondurile adunate se vor dona Asociației „Christiana”, aflată sub patronajul Arhiepiscopiei Clujului și care acordă asistenţă socială, medicală şi educativă copiilor orfani sau proveniţi din familii dezorganizate.

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Noaptea Muzeelor 2024 la Muzeul Mitropoliei Clujului

Noaptea Muzeelor 2024 la Muzeul Mitropoliei Clujului

A fost o nouă Noapte a Muzeelor memorabilă pentru instituția noastră, a douăzecea pe plan european și național și a zecea de când, într-un număr atât de mare, ne treceți pragul. Și în seara zilei de 18 mai 2024, peste 900 de vizitatori au dorit să descopere un spațiu...