Concert caritabil „Mai demult așa era..” în Cercul misionar-pastoral Sîngeorz-Băi

de | dec. 13, 2015 | Actualitatea religioasă

afis21Săptămâna viitoare, în perioada 16 – 19 noiembrie vor avea loc patru concerte caritabile de colinde intitulate „Mai demult așa era..”, organizate de Cercul misionar-pastoral Sîngeorz-Băi.
Cele patru concerte vor avea loc în localitățile Sîngeorz-Băi (în Biserica din Stațiune), Maieru (în Biserica „Sf. Arhid. Ștefan”), Rodna (în Biserica „Adormirea Maicii Domnului”) și Șanț (în Biserica „Sf. Ap. Petru și Pavel”) și vor fi susținute de grupul de copii și tineri al Parohiei Maieru, de grupul de colinde al Centrului misionar de tineret „Ioan Bunea” din Sîngeorz-Băi, de grupul parohial din Șanț și de grupul de copii și tineri din Rodna, informează Protopopiatul Ortodox Năsăud.
Banii strânși în urma acestor patru concerte vor fi donați profesoarei de religie Crina Cârcu, recent diagnosticată cu cancer.

Ultimele articole

29 mai – Sf. Mc. Teodosia Fecioara; Sf. Sfinţit Mc. Olivian

29 mai – Sf. Mc. Teodosia Fecioara; Sf. Sfinţit Mc. Olivian

Sfânta Muceniță Teodosia Fecioara – S-a născut în Tir (Fenicia). În anul 308, în ziua de 2 aprilie a văzut un grup de creștini care se pregăteau a fi duși în fața judecății pentru credința lor. Pentru faptul că Sfânta Teodosia a început să-i încurajeze și să-i...

Întrunirea Consiliului Național ASCOR, la Cluj-Napoca

Întrunirea Consiliului Național ASCOR, la Cluj-Napoca

În perioada 26-28 mai 2023, la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca are loc întrunirea Consiliului Național al Asociaţiei Studenţilor Creştin-Ortodocşi Români (ASCOR). Programul întâlnirii studențești include sesiuni de lucru,...