Concert de colinde în parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Dej

de | dec. 23, 2015 | Activități parohiale

La biserica parohială „Adormirea Maicii Domnului” din Dej II, a avut loc duminică, 20 Decembrie 2015, de la ora 18:00 „Concertul de colinde”, susținut de Corala parohiei, condusă de Iancu Ioan Petruș, alături de care au evoluat ca soliști, membri ai corului: Petra și Marin Grad, Felix Gălan și Camelia Petrescu, precum și solista de muzică populară Dorina Grad.

Plusul de frumusețe al concertului l-au dat Grupul folcloric „Tradiții Someșene” al Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda”, secția externă Dej, condus de Felix Gălan, precum și grupul de elevi de la școala gimnazială nr.1, instruit de profesoara de religie, Cristina Sipoș și dirijat de Camelia Petrescu.

Au luat parte la acest eveniment cultural-religios autorități centrale și locale, cadre didactice de la mai multe scoli dejene, precum și un număr mare de copii, părinți, bunici și mulți credincioși care au umplut până la refuz biserica, ce s-a dovedit neîncăpătoare ca niciodată.

Cu această ocazie, Moș Crăciun a distribuit darurile pregătite de parohie copiilor prezenți, prin grija doamnei Viorica Moldovan, a declarat pentru Radio Renașterea, părintele paroh Ioan Bolbos.

Ultimele articole

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...