Concert de colinde, în parohia Ilva Mică

de | dec. 28, 2015 | Activități parohiale

Duminică, 27 decembrie 2015, credincioşii parohiei Ilva Mică s-au bucurat de un concert de colinde susţinut de Trupa „Maria” din Sebeş.

La invitaţia preoţilor Iuliu Brici şi Ştefăniţă Potra, Trupa „Maria” a dat răspunsurile la Sfânta şi Dumnezeisca Liturghie şi apoi a susţinut un concert de colinde în prezenţa a peste 700 de credincioşi.

„A fost o atmosferă extraordinară, iar bucuria rugăciunii şi a cântării sfinte a fost un adevărat balsam sufletesc pentru comunitatea creştinilor ortodocşi din Ilva Mică, prezenţi într-un număr foarte mare la acest eveniment” a precizat părintele Iuliu Brici.

Trupa „Maria” este formată din 8 fraţi şi în ultimii ani s-a făcut cunoscută îndeosebi prin prezenţa în cadrul unor emisiuni TV, precum „Românii au talent” sau „X Factor”, deşi a luat fiinţă acum mai bine de 10 ani.

Ultimele articole

Cerc preoțesc Valea Tecii, parohia Teaca , Protopopiat Bistrița

Cerc preoțesc Valea Tecii, parohia Teaca , Protopopiat Bistrița

Parohia Ortodoxă Teaca, din cadrul Protopopiatului Ortodox Bistrița, a găzduit luni 24 aprilie 2023, întâlnirea cercului preoțesc de pe Valea Tecii. Pornind de la îndemnul biblic: ,,Fiule, sprijină pe tatăl tău la bătrânețe și nu-l mâhni în viața lui. Și chiar de i se...

Ieșire in comunitate Penitenciarul Gherla

Ieșire in comunitate Penitenciarul Gherla

În ziua Înainte prăznuirii Bunei Vestiri, un grup de persoane private de libertate, rezidente ale Centrului Terapeutic Lotus din Penitenciarul de maxima siguranța Gherla însoțite de preotul capelan alături de cadre din Serviciul Educație , Sectorul Reintegrare Socială...