Concert de colinde, în parohia Ilva Mică

de | dec. 28, 2015 | Activități parohiale

Duminică, 27 decembrie 2015, credincioşii parohiei Ilva Mică s-au bucurat de un concert de colinde susţinut de Trupa „Maria” din Sebeş.

La invitaţia preoţilor Iuliu Brici şi Ştefăniţă Potra, Trupa „Maria” a dat răspunsurile la Sfânta şi Dumnezeisca Liturghie şi apoi a susţinut un concert de colinde în prezenţa a peste 700 de credincioşi.

„A fost o atmosferă extraordinară, iar bucuria rugăciunii şi a cântării sfinte a fost un adevărat balsam sufletesc pentru comunitatea creştinilor ortodocşi din Ilva Mică, prezenţi într-un număr foarte mare la acest eveniment” a precizat părintele Iuliu Brici.

Trupa „Maria” este formată din 8 fraţi şi în ultimii ani s-a făcut cunoscută îndeosebi prin prezenţa în cadrul unor emisiuni TV, precum „Românii au talent” sau „X Factor”, deşi a luat fiinţă acum mai bine de 10 ani.

Ultimele articole

Credința, pe tabla de șah

Credința, pe tabla de șah

Dacă ar fi să-l „definesc” pe părintele Ovidiu Gavrea printr-un cuvânt (în măsura în care oamenii pot fi „definiți” prin unul sau mai multe cuvinte), i-aș spune „Părintele Bucurie”. Sau „Părintele Dragoste”. Sau „Părintele Prieten”. Și nu cred că este cineva, dintre...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...