Concert de muzică clasică și dezbatere despre Cuvânt și Lumină, organizate la protopopiatul Năsăud

de | nov. 30, 2015

Asociația Tinerilor „Sfinții Martiri Năsăudeni” și Protopopiatul Ortodox Năsăud îi invită pe locuitorii orașului Năsăud, dar și pe cei din orașele și satele dimprejur, să participe joi, 3 decembrie, la microconcertul de muzică clasică și la dezbaterea cu tema „Cuvânt și Lumină”.

Evenimentul, aflat la a patra ediție,va avea loc de la ora 17:00,  la Protopopiatul din Năsăud și face parte din proiectul intitulat „Muzică și Lumină”, organizat în parteneriat cu Asociația Părinți pentru Ora de Religie,filiala Bistrița-Năsăud.

Au fost invitați pentru a susține un dialog cu tinerii despre Cuvânt și Lumină, Ieromonahul Benedict Vesa, secretarul eparhial și prof. Vlad Ardelean Ana-Maria. Discursurile celor doi invitați vor fi intercalate de scurte momente muzicale, susținute de artiștii Florin Vlad și Elvira Botoș.

Despre scopul acestor întâlniri inspectorul eparhial pentru tineret din județul Bistrița-Năsăud, Pr. Tudor Mudure a declarat: „se dorește facilitarea unui mediu propice dezbaterilor și încurajarea tinerilor în a-și dedica timpul liber activităților culturale. Ne propunem și inițierea tinerilor în universul muzicii clasice, dar și ghidarea lor în procesul de fundamentare a unor repere morale”.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Noaptea Muzeelor 2024 la Muzeul Mitropoliei Clujului

Noaptea Muzeelor 2024 la Muzeul Mitropoliei Clujului

A fost o nouă Noapte a Muzeelor memorabilă pentru instituția noastră, a douăzecea pe plan european și național și a zecea de când, într-un număr atât de mare, ne treceți pragul. Și în seara zilei de 18 mai 2024, peste 900 de vizitatori au dorit să descopere un spațiu...