În preajma sărbătorii de Buna Vestire, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj organizează concertul de pricesne și muzică religioasă „Tradiții clujene, de Buna Vestire”. Evenimentul îl are ca invitat special pe binecunoscutul preot și profesor Constantin Necula și va fi susținut de Orchestra profesionistă „Cununa Transilvană”, dieci din satele clujene, grupuri tradiționale, grupuri corale și interpreţi de folclor.

Participă: Mariana Morcan, cântărețul din frunză Nucu Pandrea, diecii satelor Orman, Ceanu Mare și Berchieșu: Victoria Roman, Ananie Hădărean și Ioan Moldovan – Tezaur Uman Viu, alături de corurile bisericilor din Frata și Berchieșu, Grupul de copii al Parohiei „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca, Grupul tradițional al sătenilor din Negreni, Grupul vocal bărbătesc „Craii Măgurii” din Bucea, Corul de cameră „Psalmodia Transylvanica” al Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca și Corul Colegiului Ortodox „Mitropolitul Nicolae Colan” din Cluj-Napoca.

Prezintă: Grigore Sâmboan.

Eveniment organizat în parteneriat cu Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului și Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” din Cluj-Napoca.

Biletele, în valoare de 25 de lei, sunt disponibile online: www.myticket.ro și www.entertix.ro, dar și în Librăriile Cărturești din Cluj-Napoca (Iulius Mall, Vivo, Platinia Shopping Center). Totodată, se vor putea achiziționa și în ziua spectacolului, la Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș”.