Miercuri 31 mai 2023, începând cu ora 19 vă invităm la un concert special, în care vocile corului Filarmonicii de Stat „Transilvania” vor răsuna acompaniate de orga Bisericii Evanghelice – Luterane, solist Nicolae Moldoveanu, sub îndrumarea dirijorilor Ines Kaun și Cornel Groza.

Din programul serii fac parte lucrări semnate de Cesare RolliVanitas (pentru sextet vocal) și Anthony MondonMetaphors,câștigători ai premiilor II, respectiv III în cadrul celei de a XVIII-a ediții a Concursului Internațional „Gheorghe Dima”. În spațiul Bisericii Evanghelice – Luterane vor răsuna și acordurile creației lui Alexandru MurariuEspaces IV – Spezzati, compozitor contemporan clujean, membru al Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România, deținător al premiilor U.C.M.R („Filiala Cluj”), în 2017 și 2018, pentru lucrarea Espaces I și pentru Muzică corală cu lucrarea Espaces IV – Spezzati. Tot în anul 2018  a fost nominalizat la premiul „George Enescu” al Academiei Române.

Biletele online la concert se pot achiziționa de pe site-urile entertix.ro și myticket.ro. Biletele se pot cumpăra și de la Agenția de Bilete a Filarmonicii (Piața Lucian Blaga nr. 1-3, tel. 0756-048.318 sau 0264-430.060) sau cu o oră înainte de începerea concertului, direct de la locul acestuia, în limita locurilor disponibile.