Concertul de binefacere „Speranță de Crăciun”

de | nov. 30, 2015 | Actualitatea religioasă

Asociația Christiana Cluj, prin complexul de servicii în adicții „Sfântul Dimitrie Basarabov”, îi invită pe clujeni la concertul de binefacere „Speranță de Crăciun”. Spectacolul va avea loc pe 4 decembrie, de la ora 18:00, în sala mare a Primăriei Cluj-Napoca, în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, a tuturor prietenilor organizației și a beneficiarilor.

Publicul prezent își va aminti de tradițiile sfinte de Crăciun alături de ceata de colindători „Sfântul Ioan Valahul”, grupul vocal „Sfântul Apostol Bartolomeu” și corul de muzică bizantină „Sfântul Ioan Damaschin”. Pe parcursul programului vor fi și câteva momente de mărturie sinceră din partea persoanelor care se află în proces de recuperare din adicții.

Potrivit Claudiei Varga, asistent social coordonator la Centrul Sf.ântul Dimitrie Basarabov, „acest concert are ca scop strângerea de fonduri pentru ajutorarea persoanelor dependente de alcool și alte droguri, precum și pentru sprijinirea familiilor acestora.

Intrarea la spectacol se va face pe baza unei donații de 10 lei la intrarea în sala de spectacole.

Ultimele articole

Biserica din Poienile Zagrei, resfințită de Mitropolitul Clujului

Biserica din Poienile Zagrei, resfințită de Mitropolitul Clujului

În Duminica a 4-a după Paști (a vindecării slăbănogului de la Vitezda), 15 mai 2022,  Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a binecuvântat comunitatea ortodoxă din...

Mitropolitul Andrei i-a binecuvântat pe românii din Londra

Mitropolitul Andrei i-a binecuvântat pe românii din Londra

În Duminica a 3-a după Paști (a Mironosițelor), 8 mai 2022, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, s-a aflat în mijlocul comunității ortodoxe române din Londra, Regatul...