Concertul de colinde al Corului Colegiului Ortodox „Mitropolitul Nicolae Colan” din Cluj-Napoca

de | dec. 13, 2021

La Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca a avut loc luni seara, 13 decembrie 2021, Concertul de colinde susținut de Corul Colegiului Ortodox „Mitropolitul Nicolae Colan” din Cluj-Napoca, dirijat de pr. prof. Petru Stanciu.

Evenimentul s-a desfășurat după slujba Vecerniei, în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului.

La final, Părintele Mitropolit Andrei le-a mulțumit elevilor pentru colind și le-a adresat un scurt gând duhovnicesc.

Concertul a fost transmis în direct pe frecvențele Radio Renașterea.

Colindători la Reședința Mitropolitană

După concertul din Catedrală, la Reședința Mitropolitană din Piața Avram Iancu, elevii și profesorii Colegiului Ortodox „Mitropolitul Nicolae Colan”, în frunte cu pr. lect. univ. dr. Liviu Vidican Manci, directorul instituției de învățământ, l-au colindat pe Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit Andrei.

Tot în această seară, ierarhul a fost colindat de grupul de tineri al Asociației Studenților Creștini Ortodocși din Cluj-Napoca și de Corul „Sfântul Lavrentie al Cernigovului” al Bisericii Studenților din Campusul universitar Hașdeu (dirijor: Doina Costin), însoțiți de duhovnicul ASCOR, pr. Ciprian Negreanu. De asemenea, Înaltpreasfinția Sa i-a primit și pe credincioșii din Corul Bisericii „Sfântul Ierarh Nicolae” din Sîngeorz-Băi, coordonat de preotul paroh Dacian Dumitru Șanta.

Primii colindători de anul acesta au venit la Centrul Mitropolitan încă din data de 1 decembrie și continuă să vină și în zilele următoare.

Mai multe fotografii AICI

Text și foto: Darius Echim / Mitropolia Clujului

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Binecuvântare arhierească în Parohia Ortodoxă Arșița

Binecuvântare arhierească în Parohia Ortodoxă Arșița

Sâmbătă, 15 iunie 2024, Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, s-a aflat în mijlocul credincioșilor din satul Arșița, comuna Măgura Ilvei, județul Bistrița-Năsăud, cu prilejul sfințirii capelei...