Concertul de colinde intitulat ,,Colind din suflet de copil” aflat la VIII-a ediție | Protopopiatul Dej

de | dec. 7, 2022 | Activități parohiale

În 6 decembrie 2022, de sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae, în biserica cu Hramul ,,Adormirea Maicii Domnului” din Dej, a avut loc a VIII-a ediție a Concertului de colinde intitulat ,,Colind din suflet de copil”, al cărui inițiator a fost vrednicul de pomenire Protopop Teofil Herineanu. Acest concert este organizat de către Protopopiatul Ortodox Român Dej și Liga Tinerilor Creștini Ortodocși Dej. Au colindat 250 de elevi de la școlile de pe raza Protopopiatului Dej.

Părintele protopop Ioan Buftea a subliniat, la finalul acestui concert, importanța colaborării dintre Familie, Școală și Biserică și a mulțumit autorităților, directorilor instituțiilor de învățământ, profesorilor, părinților, bunicilor, celor prezenți și în mod deosebit colindătorilor pentru promovarea tradițiilor strămoșești transmise, aceștia fiind răsplătiți cu daruri și diplome.

Acest eveniment de suflet s-a încheiat prin colindul ,,O ce veste minunată”, interpretat de către toți cei prezenți.

Mai multe detalii : protopopiatulortodox.ro

Ultimele articole

Hramul Parohiei „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca

Hramul Parohiei „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca

Sărbătoarea Naşterii Domnului, numită în popor Crăciunul, ne aduce vestea venirii în lume a Fiului lui Dumnezeu făcut om, pentru mântuirea noastră, fiind cea mai importantă sărbătoare pentru comunitatea noastră parohială din cartierul Gheorgheni, care își serbează...