Concurs de muzică populară „LĂSAȚI-MĂ SĂ CÂNT“, ediția a I-a | Școala Populară de Arte „Tudor Jarda”

de | apr. 19, 2023

Școala Populară de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca, subordonată Consiliului Județean Cluj organizează “LĂSAȚI-MĂ SĂ CÂNT“ – concurs de muzică populară, ediția a I-a, eveniment cultural care va cuprinde două secțiuni de concurs: soliști vocali și soliști instrumentiști.

Competiția se va desfășura în perioada 10-12 mai 2023, la Şcoala Populare de Arte „Tudor Jarda”.

Concursul vizează afirmarea, promovarea și încurajarea dezvoltării tinerilor interpreți. Concursul de adresează exclusiv cursanților Școlilor Populare de Arte din România și Republica Moldova, cu vârste cuprinse între 15 și 30 de ani pentru secțiunea soliști vocali respectiv 15 și 25 ani pentru secțiunea soliști instrumentiști. Fiecare instituție poate fi reprezentată de un solist vocal și un solist instrumentist.

Data limită pentru înscrierea concurenților este 30 aprilie 2023.

Detaliile complete ale concursului, calendarul evenimentului, condițiile de participare, tipurile de premii și documentele de inscriere sunt disponibile pe site-ul instituției la link-ul https://www.scoaladearte.ro/concurs-muzica-populara-lasati-ma-sa-cant-2023/.

Mult succes tuturor participanților!

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Cultură | Arhiva
Dublă lansare de carte la Memorialul de la Gherla

Dublă lansare de carte la Memorialul de la Gherla

Memorialul Gherla vă invită duminică, 21 aprilie 2024, de la ora 12.30 la o dublă lansare de carte: „Cântecul pietrei” și „Pe drumul închisorii”. Amândouă volumele sunt dedicate memoriei părintelui Nicolae Bordașiu. Primul volum este de poezie, „Cântecul Pietrei”,...

COMEMORAREA GENOCIDULUI ARMEAN LA CLUJ

COMEMORAREA GENOCIDULUI ARMEAN LA CLUJ

Uniunea Armenilor din România, sucursala Cluj, în parteneriat cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, vă invită la evenimentul destinat comemorării Genocidului armean, care va avea loc...