Concurs de Muzică Populară „LĂSAȚI-MĂ SĂ CÂNT!”, Ediția a II-a

Școala Populară de Arte „TUDOR JARDA” din Cluj-Napoca, instituție subordonată Consiliului Județean Cluj, este încântată să anunțe organizarea celei de-a II-a ediții a CONCURSULUI DE MUZICĂ POPULARĂ intitulat „LĂSAȚI-MĂ SĂ CÂNT!” în perioada de 16-17 mai 2024.

Această competiție atrăgătoare se adresează cursanților Școlilor Populare de Arte din România și Republica Moldova, cu vârste cuprinse între 15 și 30 de ani, fiind o oportunitate valoroasă de afirmare și promovare a talentului muzical.

Scopul concursului este de a evidenția și stimula valorile autentice din domeniul muzicii populare, facilitând totodată un schimb constructiv de experiență între participanți și cadrele de specialitate.

Concursul se desfășoară pe două secțiuni:

– soliști vocali;

– soliști instrumentiști.

Probe de concurs:

  1. a) Pentru solişti vocali:        

–          baladă sau cântec doinit, fără acompaniament;

–          cântec ritmat cu acompaniament orchestral.

  1. b) Pentru solişti instrumentişti :

–          doină fără acompaniament;

–          melodie cu acompaniament orchestral.

Documentele de înscriere împreună cu partiturile muzicale trebuie trimise obligatoriu până la data de 08 mai 2024, la adresa de email scoaladeartecluj@yahoo.com.

Toate detaliile referitoare la condițiile de participare, probele de concurs, precum și informații despre premii și desfășurarea evenimentului sunt disponibile pe pagina web dedicată: https://www.scoaladearte.ro/concurs-muzica-populara-lasati-ma-sa-cant-2024/.

Cursanții sunt încurajați să se înscrie la concursul „Lăsați-mă să cânt!” cât mai curând posibil și le dorim tuturor mult succes în această competiție muzicală de excepție!

Vă așteptăm cu drag!