Concurs național pentru acordarea burselor în vederea derulării de stagii universitare și de cercetare, în străinătate

de | oct. 17, 2023

Ministerul Educației, prin Agenția de Credite și Burse de Studii, lansează concursul național pentru acordarea burselor în vederea derulării de stagii de studii universitare de masterat și de doctorat, precum și de stagii postdoctorale și de cercetare.

„Cuantumul lunar al burselor este cuprins între 1.200 și 2.000 de euro, în funcție de statul în care se desfășoară stagiul, conform Ordinului nr. 6517/2023. Candidații pot opta pentru stagii de bursă cuprinse între 2 și 10 luni.  Persoanele nominalizate sunt obligate să-și înceapă stagiile în anul 2024, plecarea putându-se face începând cu 1 februarie 2024. Asigurăm transportul internațional, o singură dată pe perioada stagiului, și contravaloarea unui supliment de bagaje de 32 kg” – precizează Ministerul Educației.

Termenul limită de depunere a dosarelor de candidatură (online sau fizic) este 20 noiembrie 2023, ora 16:00 (ora României).

Informații suplimentare privind desfășurarea concursului  se găsesc pe site-ul Agenției de Credite și Burse de Studii: www.roburse.ro

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Societate