Concursul Alege Școala în Centrul Inovativ „Christiana”

de | aug. 13, 2015

În cadrul Centrului Inovativ „Christiana” din Cluj-Napoca s-a desfășurat în perioada martie – iulie 2015, concursul educativ „Alege Școala”. Activitatea face parte din proiectul POSDRU „Alege Școala în regiunile de dezvoltare Vest, Sud-Vest Oltenia și Nord-Vest!”, derulat de Patriarhia Română în parteneriat cu Fundația World Vision, în vederea prevenirii fenomenului de părăsire timpurie a școlii.

Au participat la acest concurs educativ tineri înscriși în programul școlar „A Doua Șansă” de la școala gimnazială „Christiana” din municipiu. S-a dorit ca în urma acestei activități, copiii să poată acumula un pachet minim de cunoștințe, necesare revenirii lor în sistemul educațional.

Concursul s-a desfășurat pe parcursul a trei etape. În fiecare dintre cele trei etape, copiii au avut ocazia de a se implica în activități și de a-și pune în valoare cunoștințele și abilitățile dobândite până în prezent în cadrul proiectului „Alege Școala”. La final, cei mai buni au fost premiați cu tablete, biciclete, laptop-uri și seturi de cărți. Cei care au reușit să se remarce au fost Flaviu Tomina și Miklos Czaco care au obținut la etapa a doua, premiul III, iar la a treia, premiul II.

„Îi felicităm pe toți câștigătorii și le urăm ca bunul Dumnezeu să le dăruiască aceeași străduință și bucurie în continuarea studiilor”, a spus coordonatorul Centrului Inovativ „Christiana” părintele Claudiu Precup.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

La Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Municipiul Dej au debutat duminică, 21 aprilie 2024, evenimentele dedicate prăznuirii sfântului ocrotitor. Cu acest prilej, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului,...