Copiii parohiei Adormirea Maicii Domnului, binecuvântați la început de an școlar

de | sept. 10, 2016

Copiii din parohia Adormirea Maicii Domnului, cartierul clujean Mănăștur, vor fi binecuvântați la început de an școlar. Duminică, 11 septembrie 2016, imediat după Sfânta Liturghie, se va face o rugăciune de binecuvântare a copiilor și a dascălilor.
„Încercăm să facem o tradiție la noi în biserică, în duminica dinanaintea începutului anului școlar, când să înălțăm rugăciuni pentru toți copiii. E bine ca tinerii noștri să primească această binecuvântare în Biserică, pentru a începe cu Dumnezeu anul școlar, ca Domnul să le dăruiască înțelepciune, râvnă pentru cunoaștere și ascultare față de dascăli și părinți. Astfel că îi îndemn pe părinți și pe bunici să-i aducă pe copii și nepoți la biserică, să se spovedească și să se împărtășească la începutul anului școlar”, a declarat părintele paroh Dan Hognogi.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

La Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Municipiul Dej au debutat duminică, 21 aprilie 2024, evenimentele dedicate prăznuirii sfântului ocrotitor. Cu acest prilej, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului,...