Corala mixtă „Glasul Apusenilor” a Protopopiatului Huedin a concertat la Cluj-Napoca

de | dec. 7, 2017

La parohia „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca, unde paroh este părintele Nicolae Buda,  ziua de 6  decembrie 2017, a fost plină de bucurie duhovnicească.

La Vecernie, a susținut un concert de colinde Corala mixtă „Glasul Apusenilor” a Protopopiatului Huedin, condusă preotul Ștefan Tataru din parohia Păniceni care, în Postul Crăciunului, vestește Nașterea Domnului în mai multe parohii.

„Nu întâmplător ne-am bucurat de acest privilegiu, având în vedere că, părintele protopop Dan Lupuțan și-a făcut ucenicia de cântăreț bisericesc la strana biserici noastre”, a spus coordonatorul activităților din parohia „Nașterea Domnului”, Marilena Asănică.

Corala mixtă „Glasul Apusenilor” a fost înființată în noiembrie 2016 și este formată din preoți și preotese din Protopopiatul Huedin.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

La Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Municipiul Dej au debutat duminică, 21 aprilie 2024, evenimentele dedicate prăznuirii sfântului ocrotitor. Cu acest prilej, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului,...