Corala mixtă „Glasul Apusenilor” a Protopopiatului Huedin a concertat la Cluj-Napoca

de | dec. 7, 2017 | Activități parohiale

La parohia „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca, unde paroh este părintele Nicolae Buda,  ziua de 6  decembrie 2017, a fost plină de bucurie duhovnicească.

La Vecernie, a susținut un concert de colinde Corala mixtă „Glasul Apusenilor” a Protopopiatului Huedin, condusă preotul Ștefan Tataru din parohia Păniceni care, în Postul Crăciunului, vestește Nașterea Domnului în mai multe parohii.

„Nu întâmplător ne-am bucurat de acest privilegiu, având în vedere că, părintele protopop Dan Lupuțan și-a făcut ucenicia de cântăreț bisericesc la strana biserici noastre”, a spus coordonatorul activităților din parohia „Nașterea Domnului”, Marilena Asănică.

Corala mixtă „Glasul Apusenilor” a fost înființată în noiembrie 2016 și este formată din preoți și preotese din Protopopiatul Huedin.

Ultimele articole

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...