Corala VOCI TRANSILVANE a Casei de Cultură a Studenților Dumitru Fărcaș din Cluj-Napoca, se pregătește pentru a participa la cea de-a XXIII-a ediție a Festivalului Internațional de Muzică și Dans DURRES FEST, ce va avea loc la începutul lunii iulie, în orașul Durres din Albania. Cu 10 zile, înainte de plecarea noastră în turneu, vă lansăm o dublă invitație la Concertele noastre de vară, în cadrul tradiționalului ciclu  „Concertul Anotimpurilor”:

  • Duminică, 18 iunie ora 18.45 – după Vecernie, în biserica ortodoxă Sf. Prooroc Ilie, vom susține o OFRANDĂ MUZICALĂ, în prezența P.S. Episcop BENEDICT Bistrițeanul

O seară de rugăciuni cântate cu vocea și sufletul – în comuniune cu toți cei prezenți vom aduce slavă lui Dumnezeu și ne vom ruga pentru Pace în lume și pentru sănătatea tuturor!

  • Marți 20 iunie, ora 18.30, în sala Transilvania a Casei de Cultură a Studenților Dumitru Fărcaș , va avea loc al doilea eveniment concertistic de vară sub genericul sugestiv „VARĂ, VARĂ PRIMĂVARĂ”.

Invitați în concert:

Soprana Daniela Mureșan-Chișbora

Natalia Constantin – pian

Alexandru Cozaciuc – fluier și caval

Dirijorul coralei: Adrian-Nicolae Corojan

Vom petrece momente de destindere, veselie și antren muzical, însoțiți de armoniile estivale ale dragostei, cântecului, dansului și jocului popular, pe care membrii Coralei VOCI TRANSILVANE și invitații lor le vor crea pentru DUMNEAVOASTRĂ!