Corul de copii și tineret al Patriarhiei Române va susține două concerte cu ocazia Zilei Naționale a României

de | nov. 27, 2022 | Patriarhia română

Corul de Copii şi Tineret „Symbol-Jean Lupu” al Patriarhiei Române va susține două concerte dedicate Zilei Naționale a României. Evenimentele vor avea loc  marți și joi la Oradea și Satu Mare.

Repertoriul corului dirijat de Luminiţa Guţanu Stoian este compus din două fragmente alese din filmelele „Veronica” și „Mama”.

Orchestrațiile repertoriului au fost alcătuite special pentru aceste evenimente de maeștrii Ioan Dobrinescu și Eugen Dan Drăgoi.

Concertul de marți va debuta la ora 19:00 și va fi susținut la Filarmonica de Stat din Oradea, alături de Orchestra Filarmonicii condusă de Romeo Rîmbu.

Joi seara, de la ora 19:00, Corul „Symbol” va susține un concert la Filarmonica de Stat “Dinu Lipatti” din Satu Mare, alături de Orchestra Filarmonicii dirijată de Ștefan Novak.

Concertul de la Satu Mare este cu intrare liberă, iar pentru concertul de la Oradea se pot procura bilete de la casieria Filarmonicii și de pe site-urile de profil.

Evenimentele de marți și joi fac parte din cadrul Turneului Naţional „Muzica pentru copii în filmul românesc”.

Ultimele articole

Un număr record de persoane au trecut pragul Muzeului Etnografic

Un număr record de persoane au trecut pragul Muzeului Etnografic

Muzeele Consiliului Județean Cluj au atras, și în 2022, vizitatori din toate colțurile lumii Muzeele subordonate Consiliului Județean Cluj au reprezentat, și în anul 2022, una dintre atracțiile principale atât pentru publicul clujean, cât și pentru turiști din alte...

Mai multe din Patriarhia română
Fostul Patriarh al Ierusalimului a trecut la cele veșnice

Fostul Patriarh al Ierusalimului a trecut la cele veșnice

Fostul Patriarh al Ierusalimului, Preafericitul Părinte Irineu, a trecut la cele veșnice. Anunțul a fost făcut marți dimineață de arhimandritul Timotei Iliakis și preluat de mai multe publicații grecești. Fostul Patriarh al Ierusalimului se confrunta de ani de zile cu...