Corul de copii și tineret al Patriarhiei Române va susține două concerte cu ocazia Zilei Naționale a României

de | nov. 27, 2022

Corul de Copii şi Tineret „Symbol-Jean Lupu” al Patriarhiei Române va susține două concerte dedicate Zilei Naționale a României. Evenimentele vor avea loc  marți și joi la Oradea și Satu Mare.

Repertoriul corului dirijat de Luminiţa Guţanu Stoian este compus din două fragmente alese din filmelele „Veronica” și „Mama”.

Orchestrațiile repertoriului au fost alcătuite special pentru aceste evenimente de maeștrii Ioan Dobrinescu și Eugen Dan Drăgoi.

Concertul de marți va debuta la ora 19:00 și va fi susținut la Filarmonica de Stat din Oradea, alături de Orchestra Filarmonicii condusă de Romeo Rîmbu.

Joi seara, de la ora 19:00, Corul „Symbol” va susține un concert la Filarmonica de Stat “Dinu Lipatti” din Satu Mare, alături de Orchestra Filarmonicii dirijată de Ștefan Novak.

Concertul de la Satu Mare este cu intrare liberă, iar pentru concertul de la Oradea se pot procura bilete de la casieria Filarmonicii și de pe site-urile de profil.

Evenimentele de marți și joi fac parte din cadrul Turneului Naţional „Muzica pentru copii în filmul românesc”.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Patriarhia română
Mircea cel Bătrân va fi comemorat la Mănăstirea Cozia

Mircea cel Bătrân va fi comemorat la Mănăstirea Cozia

Domnitorul Mircea cel Bătrân va fi comemorat miercuri la Mănăstirea Cozia, cu ocazia împlinirii a 606 ani de la trecerea sa la Domnul.    Manifestările vor începe cu slujba Parastasului, oficiată în Biserica „Sfânta Treime” a Mănăstirii Cozia, începând cu ora 11:00,...

Mesajul Patriarhului Daniel de Ziua Culturii Naționale

Mesajul Patriarhului Daniel de Ziua Culturii Naționale

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a transmis luni un mesaj la manifestarea organizată de Academia Română și Academia de Științe a Moldovei cu ocazia Zilei Culturii Naționale.  „Opera culturală literară, manuscrisă sau tipărită a Bisericii a fost însoțită de...