Corurile preoțești din Arhiepiscopia Clujului au concertat la Catedrala Mitropolitană

de | dec. 12, 2023

La Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca a avut loc duminică, 10 decembrie 2023, un inedit concert de colinde. Intitulat „Colindul Păstorilor”, evenimentul a reunit corurile preoțești ale protopopiatelor din Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului.

De la ora 18.00 a fost oficiată Slujba Vecerniei, urmată de programul catehetic duminical „O seară cu Domnul Hristos și cu Preasfânta Sa Maică” susținut de Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului.

Concertul a debutat la ora 19.00 și a fost prezentat de Arhidiaconul Petru Buta. La final, corurile au fost distinse de către Părintele Mitropolit Andrei cu diplome de aleasă cinstire.

Concertul de colinde „Colindul Păstorilor”, aflat la prima ediție, a fost organizat de Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului alături de Radio Renașterea.

Mai multe fotografii AICI.

Foto: Marius Romilă

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Noaptea Muzeelor 2024 la Muzeul Mitropoliei Clujului

Noaptea Muzeelor 2024 la Muzeul Mitropoliei Clujului

A fost o nouă Noapte a Muzeelor memorabilă pentru instituția noastră, a douăzecea pe plan european și național și a zecea de când, într-un număr atât de mare, ne treceți pragul. Și în seara zilei de 18 mai 2024, peste 900 de vizitatori au dorit să descopere un spațiu...