Crăciun binecuvântat pentru 100 de copii săraci din Protopopiatul Gherla

de | dec. 26, 2015

În pragul Sărbătorilor de Iarnă, Asociaţia „Filantropia Ortodoxă”, filiala Gherla împreună cu o seamă de oameni generoşi, a reuşit să readucă bucuria şi speranţa în suflet pentru 100 de copii săraci. În urma campaniei filantropice lansate la începutul Postului Crăciunului mulţi oameni cu sufletul mare de pe raza municipiului Gherla şi-au dovedit bunătatea prin fapte.

Astfel, în perioada 15 noiembrie-15 decembrie au fost colectate la sediul asociaţiei, fonduri și pachete, constând în produse alimentare, produse de igienă, dulciuri, jucării, îmbrăcăminte şi încălţăminte. Darurile au fost împărţite de asistentul social al protopopiatului, Elena Gheberta, împreună cu tineri voluntari, elevi ai Liceului „Ana Ipătescu” din Gherla.

S-au implicat activ în această campanie şi micuţii voluntari ai grădiniţelor „Arici Pogonici” şi „Veseliei” din Gherla, care au oferit câte un cadou copiilor aflaţi în evidenţa protopopiatului. Și mai mulți tineri de la Liceele „Ana Ipătescu” şi „Petru Maior” din Gherla s-au implicat cu mare drag în campania demarată.

„Le mulţumim tuturor celor care ne-au ajutat să facem un Crăciun mai frumos copiilor care uitaseră ce înseamnă spiritul Sărbătorilor”, a transmis pentru Radio Renașterea părintele protopop, Paul Isip.

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Procesiune de Rusalii la Cluj-Napoca

Procesiune de Rusalii la Cluj-Napoca

Clujenii sunt invitați să participe duminică, 23 iunie 2024, la tradiționala Procesiune de Rusalii organizată în centrul municipiului Cluj-Napoca. Evenimentul continuă o veche tradiţie din Ardeal ce are în centrul ei rugăciunea pentru mediul înconjurător şi pentru...

Binecuvântare arhierească în Parohia Ortodoxă Arșița

Binecuvântare arhierească în Parohia Ortodoxă Arșița

Sâmbătă, 15 iunie 2024, Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, s-a aflat în mijlocul credincioșilor din satul Arșița, comuna Măgura Ilvei, județul Bistrița-Năsăud, cu prilejul sfințirii capelei...