„Crâmpeie din România” la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

de | aug. 10, 2023

Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, vă invită sâmbătă, 12 august 2023, la ora 16:00, la vernisajul expoziției „Crâmpeie din România”, în Galeria Cellarium de la Palatul Reduta (sediul central al Muzeului – str. Memorandumului nr. 21).

Vor expune artiști români din țară și din străinătate (Finlanda, Germania, Austria și Italia). Organizatorul expoziției este dna Mariana Frum.

Evenimentul va cuprinde și un moment artistic susținut de dna Ioana Roman.

Expoziția va fi deschisă în perioada 12 august – 10 septembrie 2023, de miercuri până duminică, între orele 10-18, ultima intrare ora 17.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Cultură | Arhiva
S-au deschis înscrierile pentru Bursa Alex. Leo Șerban 2024

S-au deschis înscrierile pentru Bursa Alex. Leo Șerban 2024

Cineaștii, jurnaliștii și criticii de film din România se pot înscrie pentru o nouă ediție a Bursei Alex. Leo Șerban, în cadrul Festivalul Internațional de Film Transilvania (14 - 24 iunie 2024). În valoare de 2500 de euro, bursa a fost inițiată în memoria unuia...

Zilele Culturale Maghiare din Cluj-Napoca, la a 15-a ediție

Zilele Culturale Maghiare din Cluj-Napoca, la a 15-a ediție

Maratonul cultural Zilele Culturale Maghiare din Cluj-Napoca (ZCMC), ajuns anul acesta la cea de-a 15-a ediție, se va desfășura între 18 și 25 august, în toate locurile de tradiție unde s-a consacrat. Publicul se va putea bucura din nou de sutele de evenimente care...