Credincioșii parohiei Hălmăsău, în pelerinaj

de | sept. 21, 2015 | Activități parohiale

Parohia „Sfinții Apostol Petru și Pavel” din satul Hălmăsău, protopopiatul Beclean, a organizat în perioada 18-19 septembrie 2015, un pelerinaj la Mănăstirile Recea, Prislop, Crișan, Râmeț și Dumbrava.

Cei 17 credincioși însoțiți de părintele paroh Constantin-Doru Zaharie s-au bucurat de pacea duhovnicească pe care au găsit-o la mănăstirile vizitate unde s-au închinat și la părticele din sfinte moaște ale Sf. Ghelasie de la Râmeț, Sf. Ioan Casian, Sf. Zotic, Atal, Camasie și Filip de la Niculițel și la mulți alții.

„La întoarcerea spre casă, pelerinii s-au bucurat de pacea și liniștea sufletească pe care au acumulat-o în aceste zile”, a declarat corespondentul Radio Renașterea în protopopiatul Beclean, părintele Alin Pop.

Ultimele articole

Să-L iubim din tot sufletul pe Dumnezeu

Să-L iubim din tot sufletul pe Dumnezeu

Bătrânul Iosif Isihastrul: „Ceea ce nu-i dăm lui Dumnezeu spre a fi întrebuinţat de El, este întrebuinţat de diavol. De aceea Domnul ne-a dat porunca să-L iubim din tot sufletul şi din toată inima, pentru ca cel rău să nu găsească nici loc, nici odihnă pentru a locui...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...