Credincioșii Parohiei Sălișca, Protopopiatul Dej, în doliu. Preotul Vasile Căprar a trecut la cele veșnice

de | iun. 3, 2018 | Activități parohiale

Credincioșii Parohiei Sălișca, Protopopiatul Dej sunt în doliu. Părintele Vasile Căprar, cel care i-a păstorit timp de aproape 40 de ani, de la hirotonia sa întru preot și până acum, a trecut joi, 31 mai 2018, la cele veșnice.

Credincioșii Parohiei Sălișca, Protopopiatul Dej, în doliu. Preotul Vasile Căprar a trecut la cele veșnicePărintele Vasile Căprar s-a născut la data de 29 iulie 1950 în Câțcău. A urmat cursurile Școala Generală din Câțcău, Liceul „Alexandru Papiu Ilarian” din Dej și Institutul Teologic Ortodox de Grad Universitar din Sibiu. S-a căsătorit în anul 1979 și în același an a fost hirotonit preot de vrednicul de pomenire arhiepiscopul Teofil Herineanu.

Slujba de înmormântare va fi săvârșită duminică, 3 iunie 2018, de Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, înconjurat de un sobor de preoți, începând cu ora 14:30, la biserica parohială din Sălișca.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Ultimele articole

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...