Credincioșii Parohiei Sălișca, Protopopiatul Dej, în doliu. Preotul Vasile Căprar a trecut la cele veșnice

de | iun. 3, 2018

Credincioșii Parohiei Sălișca, Protopopiatul Dej sunt în doliu. Părintele Vasile Căprar, cel care i-a păstorit timp de aproape 40 de ani, de la hirotonia sa întru preot și până acum, a trecut joi, 31 mai 2018, la cele veșnice.

Credincioșii Parohiei Sălișca, Protopopiatul Dej, în doliu. Preotul Vasile Căprar a trecut la cele veșnicePărintele Vasile Căprar s-a născut la data de 29 iulie 1950 în Câțcău. A urmat cursurile Școala Generală din Câțcău, Liceul „Alexandru Papiu Ilarian” din Dej și Institutul Teologic Ortodox de Grad Universitar din Sibiu. S-a căsătorit în anul 1979 și în același an a fost hirotonit preot de vrednicul de pomenire arhiepiscopul Teofil Herineanu.

Slujba de înmormântare va fi săvârșită duminică, 3 iunie 2018, de Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, înconjurat de un sobor de preoți, începând cu ora 14:30, la biserica parohială din Sălișca.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

La Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Municipiul Dej au debutat duminică, 21 aprilie 2024, evenimentele dedicate prăznuirii sfântului ocrotitor. Cu acest prilej, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului,...