„Crosul Inimilor Mari” eveniment sportiv-caritabil destinat construirii Centrului de Îngrijiri Paleative Pediatrice „Sf. Hristofor”

Asociația Studenților Creștin Ortodocși Români din Cluj-Napoca organizează un eveniment sportiv – caritabil cu scopul de a aduna fonduri pentru a sprijini construirea primului centru de îngrijiri paliative pediatrice cu asistență gratuită din România. Este vorba de Spitalul „Sfântul Hristofor”, care se va construi la Cluj-Napoca prin purtarea de grijă a Preasfințitului Părinte Benedict Bistrițeanul.

Evenimentul, intitulat „Crosul Inimilor Mari”, va avea loc sâmbătă, 8 iunie 2024, de la ora 10.00,  în Parcul Central „Simion Bărnuțiu” din Cluj-Napoca.

Organizatorii își propun ca prin cele două crosuri, cel de 800 m destinat copiilor și al doilea de 5 km destinat adulților, să promoveze un stil de viață sănătos și să ofere familiilor o zi pe care să o petreacă împreună învățând exersând empatia.

Celor mici li s-au pregătit și o serie de activități precum jocuri, facepainting, baloane modelabile și multe alte surprize.

Înscrierile se fac accesând linkul: https://forms.gle/7wMU8F7ukiY6LfEDA.

Cum putem sprijini Spitalul „Sfântul Hristofor”

Cei care doresc să sprijine acest proiect, o pot face donând în conturile Asociației „Sfântul Nectarie” din Cluj-Napoca, asociație care se ocupă de Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din Cluj-Napoca și de construirea viitorului Centru de Îngrijiri Paliative Pediatrice „Sfântul Hristofor”.

Conturile puse la dispoziției sunt următoarele:

Asociația „Sfântul Nectarie” Cluj

Lei: RO83BTRLRONCRT00C6603105

Euro: RO25BTRLEURCRT00C6603103

Prin SMS, la numărul 8845, cu textul JOY, înseamnă 2 euro donați lunar pentru construirea acestui spital.