Cupa Dan Căpitan la schi alpin: Start înscrieri

de | feb. 12, 2024

Tinerii sportivi cu vârsta sub 12 ani sunt invitați să se înscrie la Cupa Dan Căpitan, competiție din cadrul Mini Cupei României la Schi Alpin, care va avea loc în perioada 2-3 martie, la Buscat. Sportivii vor concura în două probe de slalom uriaș, pe pârtia roșie (dificultate medie), unde vor fi montate între 17 și 20 de porți. Câștigătorii fiecărei zile vor fi premiați. Înscrierile se pot face până în 29 februarie 2024, ora 20:00.

Organizatorii anunță că pot participa la întreceri și sportivii amatori, alături de cei legitimați la cluburile de performanță, în funcție de categoriile de vârstă acceptate în concurs, respectiv U8 (născuți în 2017 sau mai târziu), U10 (2015 – 2016), U12 (2013 – 2014), atât fete cât și băieți. În plus, este acceptată și o grupă specială HC – pentru cei născuți în 2012.

Pentru a fi înregistrați în competiție, sportivii, inclusiv cei amatori, trebuie să transmită o copie a certificatului de naștere și cele două declarații (Consimțământul privind protecția și prelucrarea datelor cu caracter personal și Declarația sportivului) stipulate în regulamentul de participare pe adresa de mail cupadancapitan@yahoo.com.  Taxa de participare este de 50 lei pentru ambele zile de concurs.

Mini Cupa României la schi este un proiect desfășurat sub egida Federației Române

de Schi-Biatlon și a început în urmă cu patru ani, în cadrul programului „Construim, împreună pentru viitor”. Prin acest program se dorește atragerea către schi a cât mai multor copii și tineri.

Dan Căpitan este o emblemă a schiului românesc, multiplu campion național, cu o carieră sportivă de aproape trei decenii. Timp de 14 ani, a fost antrenorul lotului național de copii al României. La începutul anilor 1990, cei zece sportivi antrenați de el erau mereu pe podiumuri la competiții, ducând Clujul în topul deținătorilor de medalii din România.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Societate