„Cupa Prieteniei” la Șieu-Măgheruș

de | iul. 25, 2015 | Activități parohiale

Duminică, 19 iulie 2015, s-a desfășurat la Șieu-Măgheruș a II-a ediție a competiției sportive „Cupa Prieteniei”, care a reunit echipele de fotbal ale tinerilor ortodocși din parohiile bistrițene Chintelnic, Mărișelu, Sigmir și Șieu-Măgheruș.

Tinerii s-au întâlnit la ora 16.00 la biserica din localitate, unde au participat la un Te-Deum, apoi s-au deplasat cu toții la terenul sintetic din localitate, pus la dispoziție de domnul primar Sorin Mititean. Aici s-au desfășurat meciurile propriu-zise, după o prealabilă tragere la sorț a echipelor jucătoare. De pe margine, tinerii fotbaliști au avut susținerea multor colegi de-ai lor, dar și a copiilor și chiar a persoanelor mai în vârstă, venite din cele patru localități.

La sfârșit organizatorii, și anume preoții celor patru parohii ortodoxe, au acordat diplome tuturor participanților. Cupa a revenit celor clasați pe locul I, echipei tinerilor din parohia Chintelnic.

Ultimele articole

Hramul Parohiei „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca

Hramul Parohiei „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca

Sărbătoarea Naşterii Domnului, numită în popor Crăciunul, ne aduce vestea venirii în lume a Fiului lui Dumnezeu făcut om, pentru mântuirea noastră, fiind cea mai importantă sărbătoare pentru comunitatea noastră parohială din cartierul Gheorgheni, care își serbează...