Dăruiește un ghiozdan unui copil în nevoie | Campania ASCOR Cluj

de | sept. 4, 2021 | Actualitatea religioasă

Asociația Studenților Creștin-Ortodocși Români, Filiala Cluj-Napoca, în colaborare cu Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului desfășoară în perioada 1-10 septembrie campania #ÎMPREUNĂ #PENTRU #EDUCAȚIE .
Această campanie este o invitație de a pune mână de la mână pentru educația unor copii ale căror familii se confruntă cu dificultăți financiare.
Concret, aveți posibilitatea de a trimite în dar unuia dintre copiii din lista noastră, un ghiozdan complet echipat, cu scopul de-a facilita buna desfăsurare a anului școlar și implicarea acestuia în actul educațional. În interiorul ghiozdanului puteți include, în funcție de specificul vârstei, următoarele:
Dăruiește un ghiozdan unui copil în nevoie | Campania ASCOR ClujCaiete, coperți, eventual vocabular sau etichete (caiete Tip I, Tip II, Dictando, caiete studențești, caiete de muzică, caiete de biologie, caiete de geografie, caiete de matematică)
Dăruiește un ghiozdan unui copil în nevoie | Campania ASCOR ClujBloc de desen, acuarele, pensule, foarfecă, lipici, plastelină, recipient pentru apă, paletă pentru pictură
Dăruiește un ghiozdan unui copil în nevoie | Campania ASCOR ClujPenar complet echipat (creioane, carioci, stilou, pixuri, radieră, ascuțitoare, liniar)
Dăruiește un ghiozdan unui copil în nevoie | Campania ASCOR ClujAltele (hârtie creponată, patroane, mină creion mecanic, hârtie glasată, foi colorate, caiet foaie velină, trusă geometrică, dosare și folii)
Toți copiii din lista noastră provin din medii defavorizate, lipsite de condițiile necesare unui trai decent. Ne-am propus să ajutăm un număr cât mai mare de copii, însă acest proiect va putea fi dus la bun sfârșit doar cu ajutorul dumneavoastră.
Pentru ca lucrurile să fie și mai simple, am împărțit acest întreg proces în #pași mici, dar foarte importanți, după cum urmează:
▶️ : Alege din tabel un copil pe care vrei să îl bucuri, la a cărui bună educație dorești să pui și tu o piatră de temelie.
Scrie apoi în dreptul lui un comentariu cu numele tău.
Organizatorii vor aproba în decurs de maximum 12 ore comentariul tău (te rugăm să verifici ulterior ca numele să apară unde trebuie).
Dacă procesul îți dă bătăi de cap, poți trimite un mesaj la unul dintre cele două numere de telefon de mai jos cu numele tău și copilul ales.
▶️ : Pregătește ghiozdanul cu rechizitele necesare. La final, pune pe ghiozdan un #bilețel cu vârsta și sexul copilului.
▶️ 3: Contactează-ne la unul dintre cele 2 numere de telefon pentru a preda ghiozdanul SAU lasă pachetul la #Bisericuța #Studenților din #Hașdeu (str. B.P. Hașdeu, nr. 45), mai exact în scoruș (holul de dinaintea stranei, la etaj), asigurându-te că bilețelul menționat anterior se află pe ghiozdan.
Dăruiește un ghiozdan unui copil în nevoie | Campania ASCOR Cluj ANAMARIA – 0769931151
Dăruiește un ghiozdan unui copil în nevoie | Campania ASCOR Cluj ALINA – 0770463483
▶️ 4 : Bucură-te! Datorită ție, un copil a reușit să facă astăzi un prim pas spre educație!
Cum te poți înscrie?
▶️De pe laptop/calculator: click dreapta pe celula corespunzătoare și alegeți opțiunea #COMENTAȚI unde adăugați numele dumneavoastră.
▶️De pe telefon: țineți apăsat pe celulă și alegeți opțiunea #COMENTAȚI unde adăugați numele dumneavoastră.
❗️
După ce scrieți numele, va apărea în colțul de sus din partea dreaptă a chenarului culoarea galben, ceea ce înseamnă că a fost înregistrat comentariul dvs., urmând ca noi să vă introducem numele.
#NU este o eroare dacă nu vă apare numele în chenar imediat după ce îl scrieți.
Linkul spre tabelul cu copii este următorul: Dăruiește un ghiozdan unui copil în nevoie | Campania ASCOR Cluj
Dăruiește un ghiozdan unui copil în nevoie | Campania ASCOR Cluj

Ultimele articole

Să-L iubim din tot sufletul pe Dumnezeu

Să-L iubim din tot sufletul pe Dumnezeu

Bătrânul Iosif Isihastrul: „Ceea ce nu-i dăm lui Dumnezeu spre a fi întrebuinţat de El, este întrebuinţat de diavol. De aceea Domnul ne-a dat porunca să-L iubim din tot sufletul şi din toată inima, pentru ca cel rău să nu găsească nici loc, nici odihnă pentru a locui...

Reflecții asupra cultului divin

Reflecții asupra cultului divin

Scopul întregii educații catehetice, religioase a creștinului este acela de a-l introduce în Biserică, în trupul mistic al lui Hristos și să îl integreze în viața Bisericii, care este viața de har, de comuniune cu Dumnezeu, de iubire, de unitate și progres duhovnicesc...

Biserica din Lunca, resfințită de Mitropolitul Clujului

Biserica din Lunca, resfințită de Mitropolitul Clujului

În Duminica a 21-a după Rusalii, 17 octombrie 2021, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a binecuvântat comunitatea din localitatea Lunca, județul Bistrița-Năsăud, de la...

Binecuvântarea lucrărilor efectuate la Biserica din Sânmărtin

Binecuvântarea lucrărilor efectuate la Biserica din Sânmărtin

În Duminica a 21-a după Rusalii, 17 octombrie 2021, Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, s-a aflat în mijlocul comunității din Sânmărtin, județul Cluj. Cu acest prilej, Părintele Episcop...