Daruri de Rusalii și 1 Iunie, pentru copiii și familiile defavorizate din Bistrița

de | iun. 1, 2017 | Actualitatea religioasă

Ca în fiecare ajun de Praznic împărătesc, Asociația ”Filantropia Ortodoxă” Filiala Bistrița-Năsăud, prin Cantina socială Sfânta Muceniță Filofteia, este alături de persoanele nevoiașe.

Astfel și de praznicul Rusaliilor dar și de ziua copilului, 1 iunie, am reușit cu ajutorul bunilor creștini și prin strădania colaboratorilor noștri să oferim pachete cu alimente și daruri pentru copii la peste 75 de familii aflate în situații de dificultate, din municipiul Bistrița și din împrejurimi.

De asemenea, la cele trei centre rezidențiale pentru persoane vârstnice și cu nevoi speciale, din localitățile Cușma, Maieru și Târlișua, li se oferă toată asistența spirituală caracteristică acestei perioade și programe specifice marelui preznic, într-o atmosferă creștină și familială.

Îl rugăm pe Dumnezeu să răsplătescă dragostea și dărnicia celor care fac posibile aceste activități, cu bogăția Darului Sfântului Duh.

Pr. Marius Pintican,

Președinte Asociația Filantropia Ortodoxă Filiala Bistrița-Năsăud

 

Ultimele articole

02 februarie – (†) Întâmpinarea Domnului (Stratenia)

02 februarie – (†) Întâmpinarea Domnului (Stratenia)

La 40 de zile după Naşterea Domnului Iisus Hristos din Fecioara Maria (prăznuită în 25 decembrie), cinstim ziua aducerii Pruncului Iisus la templul din Ierusalim, de Preasfânta Lui Maică şi de Dreptul Iosif, care ascultau și împlineau porunca Legii vechi. În această...

Bilanțul Arhiepiscopiei Clujului în anul 2022 | Comunicat de presă

Bilanțul Arhiepiscopiei Clujului în anul 2022 | Comunicat de presă

Sâmbătă, 28 ianuarie 2023, la sediul Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, sub preşedinţia Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei, s-au desfăşurat lucrările Adunării eparhiale și a fost prezentat bilanţul activităţilor Arhiepiscopiei...