De la inimă la inimă, pentru Yasmina

de | dec. 20, 2016 | Activități parohiale

Cu câteva zile înainte de Praznicul Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos, Protopopiatul Dej în parteneriat cu Asociația Filantropia Ortodoxă Dej și Asociația Marsala Life, a organizat la Sala Sporturilor din Municipiul Dej un Concert de colinde. Scopul acestui concert a fost acela de a o ajuta pe Yasmina- o fetiță de numai 8 ani cu probleme grave de sănătate, care își dorește de la Moș Crăciun o inimă nouă.

Cei care i-au colindat pe dejeni și au venit să o ajute pe Yasmina au fost: Vlad Verdeș, Pr. Ovidiu Ciprian Marțiș, Andreea Ciupe și Pr. Marius Ciprian Pop.

La finalul Concertului, părintele Ioan Buftea, Protopop al Dejului, a mulțumit colindătorilor, celor implicați în organizarea acestui eveniment și în mod deosebit celor prezenți, îndemnându-i să o pomenească pe Yasmina în rugăciunile lor.

În această cauză nobilă s-au implicat foarte mulţi oameni cu suflet bun: medici, preoți, profesori, elevi precum și sportivi. Astfel că sâmbătă: 17.12.2016 la Târgul de Crăciun organizat de Școala ,,Mihai Eminescu” s-a adunat suma de 4117 lei, iar la Cupa ,,Călin Zanc” s-a adunat suma de 7.510 lei, banii fiindu-i oferiți la finalul concertului, doamnei Maria Fluieraș bunica Yasminei, care este alături de ea zi și noapte. Deasemenea suma adunată în urma acestui Concert de suflet, în valoare de 14.444 lei, a ajuns integral la bunica fetiței, a transmis pentru Radio Renașterea, Costinel Șoaită.

Ultimele articole

Despre muncă

Despre muncă

Munca este o realitate existențială a lumii în care trăim, fiindcă orice om ca să trăiască în această lume, are nevoie să muncească. Sfânta Scriptură este cât se poate de explicită când ne spune că în rai, Adam și Eva au fost puși pentru a păzi și a îngriji grădina...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...