Denia celor 12 Evanghelii, la Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca

de | apr. 14, 2017

Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului a oficiat în Sfânta și Marea Joi din Săptămâna Patimilor, Denia celor 12 Evanghelii la Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca.

Denia celor 12 Evanghelii, la Catedrala Mitropolitană din Cluj-NapocaAlături de Înaltpreasfinția Sa au slujit preoți profesori și preoți slujitori ai catedralei clujene, iar răspunsurile au fost date de corul catedralei, dirijat de părintele decan Vasile Stanciu. Slujba s-a încheiat cu un cuvânt de învățătură adresat de secretarul Arhiepiscopiei Clujului, protos. Benedict Vesa.

La final, Mitropolitul Clujului i-a miruit pe toți credincioșii care au participat la slujbă și care au venit pe rând pentru a se închina Crucii Mântuitorului, scoasă în mijlocul bisericii, după ritualul specific al Deniei, la momentul ce a urmat după citirea Evangheliei a cincea.

 

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Hramul Bisericii „Sf. M. Mc. Gheorghe” din Sângeorz-Băi

Hramul Bisericii „Sf. M. Mc. Gheorghe” din Sângeorz-Băi

La sărbătoarea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruință, marți, 23 aprilie 2024, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a slujit la Biserica „Sfântul Mare...