Despre carbohidrați

de | dec. 19, 2019

Astăzi ne vom opri atenția asupra unei importante grupe de macronutrienți, și anume carbohidrații. Grupa de carbohidrați a fost adesea pusă într-o lumină proastă. Cred că fiecare dintre noi am auzit cel puțin o dată în viață, de la diferite persoane, care fie au avut sau nu pregătire medicala în domeniu, îndemnul de a nu consuma carbohidrați, deoarece aceștia îngrașă.

În emisiunea de astăzi vă adresez îndemnul de a nu mai privi carbohidrații ca fiind ceva rău sau dăunător ci, mai degraba, ca pe un aliat pentru sănătatea noastră. Să reținem că aceștia sunt indispensabili într-o alimentație sănătoasa și echilibrată, dar este foarte important de unde ni-i procurăm și care sunt sursele noastre zilnice de carbohidrați. Acest detaliu va face întotdeauna diferența.


Raluca Topan – Nutriționist-Dietetician

Email : raluca.topan91@gmail.com

Facebook : https://www.facebook.com/NutritionistDieteticianRalucaTopan/

LinkedIn : https://www.linkedin.com/in/ralucatopanregistereddietitian/

Sănătate prin nutriție
Sănătate prin nutriție
Despre carbohidrați
Despre carbohidrați
/

Mai multe

Problema autocefaliilor în perioada modernă: situația bisericească din Ucraina

Pentarhia în Evul Mediu

În continuarea discuțiilor din săptămânile trecute, de data aceasta vă invităm să acultați un nou dialog cu dr. Mircea Gheorghe Abrudan, cercetător științific în cadrul Institutului de Istorie George Barițiu al Academiei Române, filiala Cluj-Napoca, doctor în istorie...