Două decenii de la absolvirea primei promoţii a Seminarului Teologic din Baia Mare

de | mai 26, 2016

Joi, 26 mai 2016, Preasfinţitul Părinte Iustin Sigheteanul a fost prezent în mijlocul elevilor care, în urmă cu două decenii, absolveau Seminarul Teologic Liceal Ortodox  din Baia Mare, care, în 1997, va primi numele Sfântului din Maramureş „Iosif Mărturisitorul”, ocrotitorul Episcopiei Maramureşului şi Sătmarului. Întâlnirea a avut loc la Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” din Baia Mare, unde a fost oficiată slujba Te-Deum-ului de mulţumire lui Dumnezeu pentru toate cele petrecute în cei 20 de ani de la absolvire.

La întâlnire au venit profesorii de acum două decenii care au predat seminariştilor şi elevii seminarişti absolvenţi, deveniţi, aproape în totalitate, preoţi, iar o parte dintre ei (şi) profesori. Pentru aceste daruri primite, absolvenţii de acum 20 de ani i-au adus slavă şi mulţumire lui Dumnezeu.

A. Fărcaş

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Procesiune de Rusalii la Cluj-Napoca

Procesiune de Rusalii la Cluj-Napoca

Clujenii sunt invitați să participe duminică, 23 iunie 2024, la tradiționala Procesiune de Rusalii organizată în centrul municipiului Cluj-Napoca. Evenimentul continuă o veche tradiţie din Ardeal ce are în centrul ei rugăciunea pentru mediul înconjurător şi pentru...