Dr. Pavel Chirilă conferenţiază la Cluj

de | oct. 15, 2016

Prof. dr. Pavel Chirilă va susţine luni, 17 octombrie, la Cluj-Napoca, o conferinţă intitulată „Când trupul îmbolnăveşte sufletul şi când sufletul îmbolnăveşte trupul”, informează ziarul Făclia. Conferinţa, organizată de Liga Studenţilor din Cluj, va avea loc de la ora 19:00, în sala Auditorium pavel-chirilaMaximum (str. M. Kogălniceanu nr. 3).

Potrivit organizatorilor, aceasta se înscrie într-un proiect care cuprinde un ciclu de conferinţe pe teme de interes general adresate în special studenţilor şi „tinerilor” de toate vârstele. Proiectul îşi propune să aducă în atenţia publicului clujean „oameni valoroşi, profesionişti, modele de urmat, care să vorbească despre valorile autentice româneşti, criza lumii moderne, pericolele ei şi posibile soluţii la problemele actuale de azi”.

Dr. Pavel Chirilă este profesor de bioetică şi medicină alternativă, fiind cunoscut mai ales prin activităţile sale de construire de centre de îngrijire pentru bolnavii de cancer şi un militant constant pentru un regim de viaţă sănătos şi echilibrat.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA