Dr. Pavel Chirilă conferenţiază la Cluj

de | oct. 15, 2016 | Actualitatea religioasă

Prof. dr. Pavel Chirilă va susţine luni, 17 octombrie, la Cluj-Napoca, o conferinţă intitulată „Când trupul îmbolnăveşte sufletul şi când sufletul îmbolnăveşte trupul”, informează ziarul Făclia. Conferinţa, organizată de Liga Studenţilor din Cluj, va avea loc de la ora 19:00, în sala Auditorium pavel-chirilaMaximum (str. M. Kogălniceanu nr. 3).

Potrivit organizatorilor, aceasta se înscrie într-un proiect care cuprinde un ciclu de conferinţe pe teme de interes general adresate în special studenţilor şi „tinerilor” de toate vârstele. Proiectul îşi propune să aducă în atenţia publicului clujean „oameni valoroşi, profesionişti, modele de urmat, care să vorbească despre valorile autentice româneşti, criza lumii moderne, pericolele ei şi posibile soluţii la problemele actuale de azi”.

Dr. Pavel Chirilă este profesor de bioetică şi medicină alternativă, fiind cunoscut mai ales prin activităţile sale de construire de centre de îngrijire pentru bolnavii de cancer şi un militant constant pentru un regim de viaţă sănătos şi echilibrat.

Ultimele articole

Cinstirea Icoanelor. Ce ne spune textul biblic ? P2

Cinstirea Icoanelor. Ce ne spune textul biblic ? P2

Programul de aprofundare a învățăturii biblice „Să învățăm și să citim împreună Sfânta Scriptură” susținut de Pr. Prof. Univ. Dr. Stelian Tofană este difuzat la Radio Renașterea în fiecare zi de marți de la ora 19.00.20

Mărturisiţi-vă Domnului că este bun!

Mărturisiţi-vă Domnului că este bun!

Vremurile pe care le trăim sunt grele. Parcă toate rânduielile s-au dat peste cap şi nimeni nu ştie ce să facă. Cele rele nu se mai pot îndrepta şi cele ce lipsesc nu se mai pot număra. Priveliştea pe care ţi-o oferă societatea de consum te duce cu gândul la cetatea...