Duminica familiei în parohia „Sf. Nicolae” din Cluj-Napoca

de | mai 15, 2017 | Activități parohiale

În Parohia „Sfântul Nicolae” din municipiul Cluj-Napoca  a fost sărbătorită „Duminica familiei”. Momentul a adunat într-o rugăciune de multumire tinerele familii care au primit pe parcursul anului trecut Taina Sfintei Cununiei în biserica de pe Horea.

Duminica familiei în parohia „Sf. Nicolae” din Cluj-NapocaPreotul paroh Vasile Nemeş le-a vorbit celor prezenţi despre  unitatea şi indisolubilitatea casătoriei şi despre maturizarea pe care iubirea o cunoaşte în viaţa de familie.

Momentul de socializare ce a urmat rugăciunii de mulţumire a fost unul ziditor, cu rostul de a sublinia provocările la care este expusă familia în societatea în care trăim, dar şi importanţa comunicării dintre soţi şi a comuniunii cu Dumnezeu prin Biserică.

Apropiaţi de tineri, cei doi preoţi Vasile Nemeş şi Florin Daniel le-au oferit acestora  câte o icoană a Maicii Domnului.

Ultimele articole

Hramul Parohiei „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca

Hramul Parohiei „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca

Sărbătoarea Naşterii Domnului, numită în popor Crăciunul, ne aduce vestea venirii în lume a Fiului lui Dumnezeu făcut om, pentru mântuirea noastră, fiind cea mai importantă sărbătoare pentru comunitatea noastră parohială din cartierul Gheorgheni, care își serbează...