Duminica familiei în parohia „Sf. Nicolae” din Cluj-Napoca

de | mai 15, 2017 | Activități parohiale

În Parohia „Sfântul Nicolae” din municipiul Cluj-Napoca  a fost sărbătorită „Duminica familiei”. Momentul a adunat într-o rugăciune de multumire tinerele familii care au primit pe parcursul anului trecut Taina Sfintei Cununiei în biserica de pe Horea.

Duminica familiei în parohia „Sf. Nicolae” din Cluj-NapocaPreotul paroh Vasile Nemeş le-a vorbit celor prezenţi despre  unitatea şi indisolubilitatea casătoriei şi despre maturizarea pe care iubirea o cunoaşte în viaţa de familie.

Momentul de socializare ce a urmat rugăciunii de mulţumire a fost unul ziditor, cu rostul de a sublinia provocările la care este expusă familia în societatea în care trăim, dar şi importanţa comunicării dintre soţi şi a comuniunii cu Dumnezeu prin Biserică.

Apropiaţi de tineri, cei doi preoţi Vasile Nemeş şi Florin Daniel le-au oferit acestora  câte o icoană a Maicii Domnului.

Ultimele articole

Credința, pe tabla de șah

Credința, pe tabla de șah

Dacă ar fi să-l „definesc” pe părintele Ovidiu Gavrea printr-un cuvânt (în măsura în care oamenii pot fi „definiți” prin unul sau mai multe cuvinte), i-aș spune „Părintele Bucurie”. Sau „Părintele Dragoste”. Sau „Părintele Prieten”. Și nu cred că este cineva, dintre...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...