„Duminica părinților și a copiilor”, în Parohia „Sfântul Nicolae” din Cluj-Napoca

de | iun. 7, 2016 | Activități parohiale

Întâlnirea săptămânală de cateheză s-a desfășurat duminică, 5 iunie 2016, într-un cadru festiv în Parohia „Sfântul Nicolae” din Cluj-Napoca, datorită serbării duminicii părinților și a copiilor. Cei mici, însoțiți de părinți și de părintele Florin Daniel au participat la închiderea proiectului de cateheză ce s-a desfășurat pentru a-i familiariza pe copii cu învățătura despre Învierea Domnului Hristos.

Subiectul de discuție al întâlnirii a fost arătarea Mântuitorului la Marea Tiberiadei, astfel că părinții s-au implicat în a-i ajuta pe copii la confecționarea unei bărcuțe care să le aducă aminte tuturor de acest episod.

La finalul momentului, cei mici au primit daruri din partea Parohiei. A urmat și o  agapă frățească, ce s-a dovedit a fi un bun moment de socializare, în cadrul căruia părintele Florin Daniel a subliniat importanța colaborării părinților cu Biserica pentru formarea duhovnicească a copiilor.

Ultimele articole

Dragostea niciodată nu se sfârşeşte

Dragostea niciodată nu se sfârşeşte

Bătrânul Epifanie zicea: „Dragostea adevărată se aseamănă cu flacăra unei lumânări. Oricâte alte lumânări s-ar aprinde din ea, flacăra primeia rămâne întreagă şi nu se micşorează deloc. Şi, fiecare nouă lumânare, are aceeaşi flacără ca şi precedentele”. Cuvintele...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...