„Duminica părinților și a copiilor”, în Parohia „Sfântul Nicolae” din Cluj-Napoca

de | iun. 7, 2016 | Activități parohiale

Întâlnirea săptămânală de cateheză s-a desfășurat duminică, 5 iunie 2016, într-un cadru festiv în Parohia „Sfântul Nicolae” din Cluj-Napoca, datorită serbării duminicii părinților și a copiilor. Cei mici, însoțiți de părinți și de părintele Florin Daniel au participat la închiderea proiectului de cateheză ce s-a desfășurat pentru a-i familiariza pe copii cu învățătura despre Învierea Domnului Hristos.

Subiectul de discuție al întâlnirii a fost arătarea Mântuitorului la Marea Tiberiadei, astfel că părinții s-au implicat în a-i ajuta pe copii la confecționarea unei bărcuțe care să le aducă aminte tuturor de acest episod.

La finalul momentului, cei mici au primit daruri din partea Parohiei. A urmat și o  agapă frățească, ce s-a dovedit a fi un bun moment de socializare, în cadrul căruia părintele Florin Daniel a subliniat importanța colaborării părinților cu Biserica pentru formarea duhovnicească a copiilor.

Ultimele articole

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...