Duminica Sfintei Cruci în Parohia Ortodoxă Ciceu-Giurgești

de | mart. 11, 2018 | Activități parohiale

În Duminica Sfintei Cruci (a treia din Postul Mare) credincioșii din Parohiei Ortodoxe Ciceu-Giurgești, Protopopiatul Beclean s-au bucurat de prezența în mijlocul lor a Arhim. Dumitru Cobzaru, exarh al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei și la invitația preotului paroh Iftimi Dan, Preacuviosul Părinte a oficiat în biserica cu hramul „Sf. Arh. Mihail şi Gavriil” Sfânta Liturghie în sobor ales de preoți.

La finalul slujbei, Arhim.Dumitru Cobzaru le-a vorbit credincioșilor despre asumarea crucii, despre noblețea calității de creștin și despre prețul urmării Domnului Hristos.

 

 

În încheiere Pr. Iftimi Dan a mulțumit Părintelui Exarh, preoților împreună slujitori și celor de față pentru prezența in rugăciune și comuniune liturgică.

 

Ultimele articole

Despre muncă

Despre muncă

Munca este o realitate existențială a lumii în care trăim, fiindcă orice om ca să trăiască în această lume, are nevoie să muncească. Sfânta Scriptură este cât se poate de explicită când ne spune că în rai, Adam și Eva au fost puși pentru a păzi și a îngriji grădina...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...