Duminica Sfintei Cruci în Parohia Ortodoxă Ciceu-Giurgești

de | mart. 11, 2018 | Activități parohiale

În Duminica Sfintei Cruci (a treia din Postul Mare) credincioșii din Parohiei Ortodoxe Ciceu-Giurgești, Protopopiatul Beclean s-au bucurat de prezența în mijlocul lor a Arhim. Dumitru Cobzaru, exarh al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei și la invitația preotului paroh Iftimi Dan, Preacuviosul Părinte a oficiat în biserica cu hramul „Sf. Arh. Mihail şi Gavriil” Sfânta Liturghie în sobor ales de preoți.

La finalul slujbei, Arhim.Dumitru Cobzaru le-a vorbit credincioșilor despre asumarea crucii, despre noblețea calității de creștin și despre prețul urmării Domnului Hristos.

 

 

În încheiere Pr. Iftimi Dan a mulțumit Părintelui Exarh, preoților împreună slujitori și celor de față pentru prezența in rugăciune și comuniune liturgică.

 

Ultimele articole

Să-L iubim din tot sufletul pe Dumnezeu

Să-L iubim din tot sufletul pe Dumnezeu

Bătrânul Iosif Isihastrul: „Ceea ce nu-i dăm lui Dumnezeu spre a fi întrebuinţat de El, este întrebuinţat de diavol. De aceea Domnul ne-a dat porunca să-L iubim din tot sufletul şi din toată inima, pentru ca cel rău să nu găsească nici loc, nici odihnă pentru a locui...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...