„DUMNEZEU LUCREAZĂ PRIN OAMENI” – Eveniment caritabil pentru comunitate

de | apr. 29, 2022

Auzim des îndemnuri creștine precum „Dar din dar se face rai”, „Dăruind vei dobândi” sau „Cine face milostenie îl împrumută pe Dumnezeu”. Nimic mai adevărat, mai ales când darul este pentru comunitate și pentru o cauză nobilă, creștină.
Parohia Ortodoxă „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” Gheorghieni, vă invită la evenimentul caritabil „DUMNEZEU LUCREAZĂ PRIN OAMENI”, care va avea loc în data de 14 mai 2022, între orele 12.00-18.00, în curtea bisericii, str. Principală nr. 165, localitatea Gheorghieni (județul Cluj).
În cadrul evenimentului, începând cu ora 14.00, va avea loc o conferință susținută de Părintele Ciprian Negreanu.
De asemenea, ziua va fi împodobită de momente artistice, expoziție cu vânzare, delicii culinare și activități pentru copii.
Vă așteptăm cu drag!

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Societate
Profesor UBB, distins cu medalia de Ofițer al Palmelor Academice

Profesor UBB, distins cu medalia de Ofițer al Palmelor Academice

Profesorul Sergiu Mișcoiu de la Facultatea de Studii Europene a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napocaa fost distins cu  medalia de Ofițer al Palmelor Academice, în cadrul unei ceremonii publice desfășurate la Ambasada Franței de la București. Această înaltă...

Cadouri de Crăciun pentru copii defavorizați din mediile rurale

Cadouri de Crăciun pentru copii defavorizați din mediile rurale

În spiritul sărbătorilor de iarnă, Rotary Club Cluj-Napoca Opera s-a angajat să aducă bucurie și să îndeplinească dorințele copiilor din mediile rurale defavorizate prin proiectul „ToyJoy". Proiectul urmărește să ofere cadouri personalizate pentru 60 de copii,...