„DUMNEZEU LUCREAZĂ PRIN OAMENI” – Eveniment caritabil pentru comunitate

de | apr. 29, 2022 | Societate

Auzim des îndemnuri creștine precum „Dar din dar se face rai”, „Dăruind vei dobândi” sau „Cine face milostenie îl împrumută pe Dumnezeu”. Nimic mai adevărat, mai ales când darul este pentru comunitate și pentru o cauză nobilă, creștină.
Parohia Ortodoxă „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” Gheorghieni, vă invită la evenimentul caritabil „DUMNEZEU LUCREAZĂ PRIN OAMENI”, care va avea loc în data de 14 mai 2022, între orele 12.00-18.00, în curtea bisericii, str. Principală nr. 165, localitatea Gheorghieni (județul Cluj).
În cadrul evenimentului, începând cu ora 14.00, va avea loc o conferință susținută de Părintele Ciprian Negreanu.
De asemenea, ziua va fi împodobită de momente artistice, expoziție cu vânzare, delicii culinare și activități pentru copii.
Vă așteptăm cu drag!

Ultimele articole

6 octombrie – Sfântul Apostol Toma; Sf. Mc. Erotiida

6 octombrie – Sfântul Apostol Toma; Sf. Mc. Erotiida

Biserica Ortodoxă sărbătorește astăzi pe Sfântul Apostol Toma și pe Sfânta Muceniță Erotiida. Sfântul Apostol Toma s-a născut în cetatea Paneada (numită şi Cezareea lui Filip), din Galileea. Numele de Toma, în limba aramaică, înseamnă geamăn, ca şi cel de Didymos în...

Gloria Bizanțului

Gloria Bizanțului

Istoria creștinismului nu poate fi înțeleasă în complexitatea ei fără fascinanta lume a Bizanțului. Pe durata a peste o mie de ani, acest imperiu a cunoscut gloria dar și declinul, expansiunea dar și împresurările, și în pofida conotațiilor peiorative ale termenului...

Mai multe din Societate