Subiectul emisiunii de astăzi este despre cum putem găsi un echilibru în alimentația noastră din perioada sărbătorilor, fără a ne priva de bucuria preparatelor tradiționale și a meselor alături de familie.
În această perioadă obiceiurile și rutina noastră zilnică se modifică : ne dereglăm orarul meselor – mâncăm mai putine mese, dar mult mai consistente și mai încărcate ca volum, combinăm prea multe preparate și alimente la o singură masă, ne hidratam mult mai puțin, suntem mai puțin activi fizic, mâncăm mai puține legume si fructe, consumăm mai multe mese bogate în zahăr și grăsimi, optăm pentru consumul alimentelor procesate ș.a.
Cum putem să ne pastram echilibrul în alimentație în perioada sărbătorilor, dar, în același timp, să ne putem și bucura de preparatele tradiționale atât de îndrăgite?
Raluca Topan – Nutriționist-Dietetician
Email : raluca.topan91@gmail.com
Facebook : https://www.facebook.com/NutritionistDieteticianRalucaTopan/
LinkedIn : https://www.linkedin.com/in/ralucatopanregistereddietitian/
