Elevii Școlii Primare „Sfântul Stelian” Bistrița, vizitați de Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul

de | iun. 19, 2024

Marți, 18 iunie, elevii Școlii Primare „Sfântul Stelian” Bistrița au avut onoarea de a primi vizita Preasfințitului Părinte Benedict Bistrițeanul la Centrul Social-Educativ „Grigore Pletosu”. Aceasta a avut loc la invitația conducerii școlii.

Evenimentul a fost centrat pe un dialog pedagogic inițiat de Preasfinția Sa, având ca temă prietenia și importanța acesteia în viața copiilor. Pe parcursul întâlnirii, elevii de la Școala Primară „Sfântul Stelian” și Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” Bistrița au oferit momente artistice și muzicale, iar copiii de la Mănăstirea Piatra Fântânele au prezentat o piesă de teatru.

Pr. Tudor Mudure, managerul școlii, a declarat: „Bucuria zilei, sub cupola prieteniei, a fost completată de un mesaj al Preasfințitului Părinte Benedict, de promisiunea unei revederi în cadrul evenimentelor derulate de Școala Primară „Sfântul Stelian” Bistrița, dar și un gând de recunoștință și încurajare pentru personalul didactic, didactic auxiliar și nedidactic al școlii.”

Dialogul a fost interactiv și a stimulat curiozitatea copiilor, aceștia explorând conceptul prieteniei și importanța sa în construirea relațiilor și a unui reper moral în societate. Atmosfera a fost una relaxată și ludică, facilitând interacțiuni informale cu invitații.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință de lucru a Sfântului Sinod | 11 iulie 2024

Ședință de lucru a Sfântului Sinod | 11 iulie 2024

Membrii Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române s-au reunit joi, 11 iulie 2024, în ședință de lucru. Întrunirea ierarhilor Bisericii noastre a fost găzduită în Aula Magna „Teoctist Patriarhul” a Palatului Patriarhiei și a fost prezidată de Preafericitul Părinte...