Etapa județeană a Concursului de Religie „Urmarea lui Hristos”

de | mart. 26, 2016

Etapa județeană a concursului educativ „Urmarea lui Hristos” a avut loc sâmbătă, 26 martie 2016, la Școala Gimnazială Horea din Cluj-Napoca. Competiția a debutat la ora 10:00, a durat 2 ore, iar la această etapă au participat peste 70 de elevi din clasele a V-a și a VI-a din județ.

 

Elevii au avut bucuria de a primi binecuvântare arhierească înainte de a începe să rezolve subiectul, prin prezența Mitropolitului grec Pavlos de Drama și a Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului. Ierarhii le-au adresat încurajări și câteva îndemnuri pentru viață. Cum s-a desfășurat competiția a declarat pentru Radio Renașterea, inspectorul de religie al județului Cluj, părintele Marian Sidon:

Concursul educativ „Urmarea lui Hristos” a fost inițiat în 2011 de un grup de profesori de religie din Cluj, ca o pregătire a elevilor pentru Olimpiada de Religie.

 

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință de lucru a Sfântului Sinod | 11 iulie 2024

Ședință de lucru a Sfântului Sinod | 11 iulie 2024

Membrii Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române s-au reunit joi, 11 iulie 2024, în ședință de lucru. Întrunirea ierarhilor Bisericii noastre a fost găzduită în Aula Magna „Teoctist Patriarhul” a Palatului Patriarhiei și a fost prezidată de Preafericitul Părinte...